MyDomain

Υπάρχει Απόφραξη Βόθρου;

Έργο απόφραξης βόθρου

Πολλές φορές ακούμε ή χρησιμοποιούμε τον όρο απόφραξη βόθρου για να περιγράψουμε πως ο βόθρος μας είναι γεμάτος και χρειάζεται εκκένωση, είναι όμως σωστός;

Ρωτώντας τους ειδικούς της ekkenoseis.com μάθαμε πως λανθασμένα χρησιμοποιείται αυτός ο όρος. Συχνά στην καθομιλουμένη το συγχέουμε με το άδειασμα ή την εκκένωση βόθρου. Είναι λοιπόν σύνηθες να δημιουργείται μπέρδεμα και σύγχυση και ενώ άλλο θέλουμε να πούμε άλλο να ζητάμε στο τέλος. Δεν είναι λίγες οι φορές που από κάποιους συνηθίζεται και ο όρος "αποφρακτικό βόθρου" κατά την αναζήτησή τους σε κάποιο υγρό καθαρισμού για βόθρο.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι βόθροι είναι χώροι στους οποίους συγκεντρώνονται τα λύματα και κάποια στιγμή γεμίζουν και είναι απαραίτητο να αδειάσουν. Δεν είναι δυνατόν να βουλώσουν ούτε να φράξουν μιας και δεν υπάρχουν σωληνώσεις. Αυτό που μπορεί να χρειάζεται απόφραξη είναι το αποχετευτικό δίκτυο. Είναι σύνηθες το φαινόμενο οι σωλήνες να φράζουν είτε γιατί μας έπεσε κάτι καταλάθως μέσα στην αποχέτευση είτε από αντικείμενα όπως μπατονέτες, χαρτί, βαμβάκι κ.α. Όμως το τονίζουμε ξανά ο βόθρος δεν μπορεί να φράξει.

Από τα παραπάνω είναι σαφές πως ο όρος απόφραξη βόθρου ή ξεβούλωμα βόθρου δεν υπάρχει και αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι πελάτες μας όταν τη ζητάνε είναι απλώς ένα άδειασμα του βόθρου τους. Ελάχιστοι είναι αυτοί που λέγοντας απόφραξη βόθρου αυτό που ουσιαστικά θέλουν είναι το ξεβούλωμα της αποχέτευσης.

Για να μην έχετε προβλήματα με τον βόθρο σας εμπιστευτείτε τους ειδικούς των εκκενώσεων σε σε όλη την Αττική!! Μην ξεχνάτε πως η δική μας εταιρεία εκκενώσεων είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημά σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά σε όλη την Αθήνα.

Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google