MyDomain

Καθαριστικά βόθρου

Στην εγχώρια αγορά κυκλοφορεί ένας μεγάλος αριθμός από οικονομικά καθαριστικά βόθρου. Πολλά από αυτά υπόσχονται πως ο βόθρος μας δεν θα χρειαστεί άδειασμα ποτέ. Όμως τι συμβαίνει πραγματικά; Υπάρχουν πραγματικά θαυματουργά προϊόντα;

Ρωτήσαμε τους ειδικούς του ekkenoseis.com και μας απάντησαν πως αυτό που κάνουν τα περισσότερα καθαριστικά βόθρου είναι απλά να διαλύουν μερικώς τα λίπη και το πουρί που κάθεται στα τοιχώματα του βόθρου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποκαθίσταται εν μέρη η απορροφητικότητα του βόθρου και να μην χρειάζεται τόσο συχνό άδειασμα. Σε καμία πάντως περίπτωση δεν είναι εφικτό να μην χρειαστεί ποτέ ξανά εκκένωση ο βόθρος μας. Αυτό μακροπρόθεσμα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται σωστά ο βόθρος και να μένουν υπολείμματα σε αυτόν. Επιπλέον πολλές φορές, μιας πολλά καθαριστικά βόθρου διαθέτουν διάφορα δυνατά χημικά μέσα, μπορεί να καταστρέψουν τις σωληνώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρροές η αποκατάσταση των οποίων έχει υψηλό κόστος.

Το πιο σωστό είναι μετά από κάθε άδειασμα του βόθρου σας να γίνεται και ένας καλός καθαρισμός ο οποίος θα αποκαθιστά την χωρητικότητα του βόθρου στα αρχικά του επίπεδα. Η εταιρεία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της σε χαμηλές τιμές και αναλαμβάνει ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις σε Αθήνα και Αττική.

Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google