MyDomain

Ο Γέρακας είναι μια από τις περιοχές της Αττικής όπου ακόμα τα περισσότερα σπίτια, πολυκατοικίες και μονοκατοικίες δεν είναι συνδεδεμένα στο αποχετευτικό δίκτυο. Έτσι το άδειασμα του βόθρου είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες για κάθε ιδιοκτήτη και διαχειριστή. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στο άδειασμα βόθρων στην περιοχή του Γέρακα και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χαμηλές τιμές.

Το άδειασμα του βόθρου είναι μια σοβαρή υπόθεση την οποία δεν πρέπει να παραβλέπει κανένας. Σε περίπτωση που ο βόθρος γεμίσει υπερχειλίζουν ακάθαρτα ύδατα στο υπόγειο ή στο γκαράζ με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσωδία και να δημιουργούνται εστίες μόλυνσης. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να αρχίσουν να βγαίνουν βρωμόνερα από τα σιφώνια του μπάνιου και της κουζίνας. Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε οποιονδήποτε βόθρο στο Γέρακα ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία. Χάρη στις δυνατές αντλίες αναρρόφησης που διαθέτουμε μπορούμε να αδειάσουμε το βόθρο σας με ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και τους βόθρους παλαιού τύπου. Το έμπειρο προσωπικό μας χειρίζεται με περισσή άνεση τα μηχανήματα και τα βυτιοφόρα οχήματά μας προσφέροντας τις υπηρεσίες του με επαγγελματισμό στην περιοχή του Γέρακα.

Πέρα από το άδειασμα του βόθρου αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη συντήρησή του με μικρό κόστος. Ο καθαρισμός είναι μια απαραίτητη διαδικασία μετά από κάθε εκκένωση του βόθρου. Κατά τη χρόνια χρήση του βόθρου μαζεύονται σε αυτό διάφορα στερεά απόβλητα, τα οποία προέρχονται από την χρήση του όπως χαρτί και σαπούνι, τα οποία σχηματίζουν μια αδιαπέραστη στρώση μειώνοντας τη χωρητικότητά του. Το τεχνικό μας προσωπικό χρησιμοποιώντας δυνατά πιεστικά μηχανήματα και υδροβολές απομακρύνει όλο το πουρί από τα τοιχώματα και επαναφέρει το βόθρο στην αρχική του κατάσταση. Ειδικά για τον Γέρακα σας παρέχουμε την πρωτοπόρο υπηρεσία της μηνιαίας συντήρησης κατά την οποία το έμπειρο προσωπικό μας έρχεται και ελέγχει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο βόθρος σας και αν χρειάζεται άδειασμα ή όχι σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

Ακόμα η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων στους χώρους επεξεργασίας τους. Τα βυτιοφόρα μας οχήματα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά που της επιτρέπουν να μεταφέρει με ταχύτητα και ασφάλεια τα βιομηχανικά λύματα τα οποία είναι επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες και χρειάζονται μεγάλη προσοχή κατά τη μεταφορά τους. Στον Γέρακα διαθέτουμε ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων χωρητικοτήτων για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο μεγάλος και αν είναι ο όγκος που πρέπει να μεταφέρετε.

Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε και να ξεβουλώσουμε βόθρους σε πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ταβέρνες, εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία και όπου αλλού χρειαστεί στο Γέρακα σε συμφέρουσες τιμές. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θέλετε αλλά και για να σας ενημερώσουμε για τα οικονομικά πακέτα προσφορών μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Με το μικρότερο δυνατόν κόστος αδειάζουμε στεγανούς και απορροφητικούς βόθρους στο Δήμο Γέρακα. Αναλαμβάνουμε σε εταιρείες, βιοτεχνίες, καταστήματα, εστιατόρια και σπίτια αξιόπιστες εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων.

Εκκένωση βόθρων και μεταφορά λυμάτων από την περιοχή του Γέρακα
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google