MyDomain
Συντήρηση βόθρων Αθήνας και Αττικής

Η εταιρεία μας με παρουσία χρόνων στο χώρο της εκκένωσης βόθρου και όλων των συναφών υπηρεσιών αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές τη συντήρηση του βόθρου σας στα προάστια της Αθήνας αλλά κυρίως στο Υπόλοιπο Αττικής που στερείται κεντρικής αποχέτευσης. Η συντήρηση βόθρων είναι μια διαδικασία απαραίτητη για να λειτουργεί σωστά το αποχετευτικό σας σύστημα και να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, βρωμόνερα αλλά και μικρόβια. Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει και τη συντήρηση απορροφητικού βόθρου αλλά και τη συντήρηση βιολογικού βόθρου.

Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό με τη χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και εργαλείων έρχεται στο χώρο σας για να αναλάβει το δύσκολο έργο της συντήρησης βόθρου σε πολύ οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε αντλίες υψηλής αναρρόφησης οι οποίες θα αδειάζουν το βόθρο από τα υγρά λύματα αλλά και από τα στερεά απόβλητα που σχηματίζονται. Στη συνέχεια με ειδικά πιεστικά μηχανήματα καθαρίζονται τα τοιχώματα του βόθρου από όσα στερεά απόβλητα (πουρί) έχουν απομείνει. Τέλος για να παρέχουμε τη μέγιστη καθαριότητα και να σκοτώσουμε όλες τις πιθανές εστίες μικροβίων πραγματοποιούμε απολύμανση στο χώρο.

Ο ιδιόκτητος στόλος των βυτιοφόρων οχημάτων μας είναι σε θέση να μεταφέρει με ασφάλεια και χωρίς διαρροές τα αστικά απόβλητα μέχρι τους χώρους επεξεργασίας τους. Τα οχήματά μας είναι διαφόρων χωρητικοτήτων και μπορούν να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε όγκο λυμάτων με χαμηλό κόστος.

Η διαδικασία της συντήρησης του βόθρου είναι μια απαραίτητη διαδικασία μετά από κάθε άδειασμα την οποία κανένας ιδιοκτήτης ή διαχειριστής δεν πρέπει να αμελεί. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση βόθρων σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο είναι αυτό απαραίτητο.

Μηνιαία συντήρηση βόθρου

Η εταιρεία μας προσφέρει την καινοτόμο υπηρεσία της μηνιαίας συντήρησης βόθρων με μικρό κόστος. Απευθυνόμαστε σε διαχειριστές και ενοίκους πολυκατοικιών, συγκροτημάτων κατοικιών, ξενοδοχείων ή οπουδήποτε είναι απαραίτητο το συχνό άδειασμα του βόθρου. Σας απαλλάσσουμε από τον μπελά του συχνού ελέγχου του βόθρου για να δείτε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και της δυσάρεστης έκπληξης να δείτε ακάθαρτα ύδατα να ξεχειλίζουν από την αποχέτευση στο υπόγειο ή ακόμα και μέσα στο σπίτι σας.

Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι υπεύθυνο να ελέγχει την κατάσταση του βόθρου σας ώστε αυτός να μην πλημμυρίσει. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε το άδειασμα του βόθρου, τον καθαρισμό και τη συντήρησή του. Η υπηρεσία μας είναι ιδανική για όσους είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθούν με το ευαίσθητο αυτό θέμα το οποίο αφορά την υγιεινή και την καθαριότητα. Η παροχή συντήρησης απορροφητικού βόθρου προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να μπορέσουν να την απολαύσουν όλοι.

Το διευρυμένο πελατολόγιό μας σε Αθήνα και Αττική είναι η απόδειξη της άριστης δουλειάς που κάνουμε επί πολλά έτη. Τώρα με ένα τηλεφώνημά σας ερχόμαστε στην πόρτα σας για να σας προσφέρουμε πολύ φθηνά τη συντήρηση του βόθρου σας είτε αυτός είναι βιολογικός είτε αυτός είναι απορροφητικός. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για να σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας αλλά και για να σας ενημερώσουμε για τα οικονομικά πακέτα προσφορών που έχουμε.

Συντήρηση σε στεγανούς βόθρους και απορροφητικούς βόθρους σε Αθήνα, Γλυφάδα, Βάρη, Λαγονήσι, Κερατέα, Κορωπί, Γέρακα, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα - Λούτσα, Σπάτα, Νέα Μάκρη, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Χαλάνδρι, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Ωρωπός, Αχαρναί (Μενίδι), Πειραιά, Ασπρόπυργο και κάθε πόλη και περιοχή στην Αττική.

Τακτική συντήρηση σε βόθρους της Αττικής
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google