MyDomain

Η εταιρεία μας, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Κορωπίου, διαθέτει εμπειρία 30 ετών στην εκκένωση βόθρων. Εξυπηρετούμε σχολεία, σπίτια, πολυκατοικίες, καταστήματα, οικοδομές, γραφεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια και όπου αλλού χρειαστεί με αξιοπιστία και χαμηλές τιμές. Οι περιοχές που καλύπτουμε εκτός από το Κορωπί είναι οι Μεσογειακοί οικισμοί Κίτσι & Καρελλάς καθώς και οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Αγία Μαρίνα & Άγιος Δημήτριος που ανήκουν στο Δήμο Κρωπίας.

Στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο Κορωπί το σωστό άδειασμα του βόθρου είναι η ειδικότητά μας. Το τεχνικά καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα για να αδειάσει το γεμάτο βόθρο σας. Συχνά πολύ πελάτες μας δεν μπορούν να υπολογίσουν σωστά πότε πρέπει να αδειάσει ο βόθρος τους με αποτέλεσμα να υπερχειλίζουν τα βοθρολύματα και να δημιουργείται πρόβλημα στη δημόσια υγεία. Ο άριστος σύγχρονος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να αντλήσουμε τα βρωμόνερα από τον βόθρο σας όσο απομακρυσμένος και αν είναι αυτός στο υπόγειο με ασφάλεια.

Για το Κορωπί η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό των βόθρων, μια διαδικασία απαραίτητη μετά από κάθε άδειασμα ώστε ο βόθρος να παραμένει σε άριστη κατάσταση και να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. Το πρόβλημα δημιουργείται λόγω της εναπόθεσης στερεάς ύλης στα τοιχώματα και τον πάτο του βόθρου. Διάφορα οργανικά και ανόργανα συστατικά των βοθρολυμάτων όπως χαρτί, λίπος, τρόφιμα ή αντικείμενα που έχουν πέσει τυχαία κατακάθονται στον πυθμένα και έτσι δημιουργείται μια αδιαπέραστη στρώση, το πουρί. Καθώς περνάνε τα χρόνια η στρώση αυτή ολοένα και αυξάνεται καταστρέφοντας τους απορροφητικούς βόθρους και μειώνοντας την χωρητικότητά τους. Αυτό έχει σαν επακόλουθο οι βόθροι στο Κορωπί να χρειάζονται πιο συχνό άδειασμα. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθαρίσει σωστά το βόθρο σας άμεσα, με ταχύτητα και με μικρό κόστος.

Τα λύματα τα οποία απομακρύνονται από τους βόθρους μεταφέρονται από τον στόλο των ιδιόκτητων βυτιοφόρων μας στους χώρους επεξεργασίας τους στο Κορωπί. Η μεταφορά λυμάτων είναι μια υπηρεσία που θέλει μέγιστη προσοχή ώστε να μην υπάρξει κάποια διαρροή και μολυνθεί το περιβάλλον μας. Τα βυτιοφόρα μας μάλιστα διαθέτουν ειδική πιστοποίηση η οποία επιτρέπει την μεταφορά βιομηχανικών λυμάτων μια διαδικασία δύσκολη η οποία απαιτεί εμπειρία και εξειδίκευσης μιας και τα απόβλητα αυτά περιέχουν επικίνδυνες και τοξικές χημικές ουσίες.

Εξυπηρετούμε την περιοχή του Αεροδρομίου Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" 24 ώρες το 24ωρο με πλήρη κάλυψη από σύγχρονα βυτία εκκενώσεων βόθρων και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό. Το έμπειρο τεχικό προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία κατασκευής και συντήρησης απαιτείται σε στεγανούς - αποροφητικούς βόθρους εντός Κεντρικού Αερολιμένα Αθηνών.

  Ανάμεσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Δήμο Κορωπίου (Κορωπί, Αγία Μαρίνα, Καρελλάς, Κίτσι) είναι:
 • εκκένωση βόθρου
 • άντληση λυμάτων
 • καθαρισμός σε βιολογικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων
 • αποφράξεις φρεατίων βόθρων
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου
 • αποφράξεις αποχέτευσης
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμός λιπαντηρίων & πλυντηρίων σε πρατήρια βενζίνης
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε ταβέρνες και εστιατόρια
 • μεταφορά αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλες μας τις υπηρεσίες και προσφορές στην κεντρική μας σελίδα και να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για όποια απορία έχετε.

Ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη ζήτηση που έχουν οι μεταφορές λυμάτων και οι εκκενώσεις βόθρων στο Κορωπί αλλά και ακολουθώντας τον παλμό της ελληνικής οικονομίας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ οικονομικές τιμές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους κατοίκους στο Κορωπί και τις γύρω περιοχές. Ενημερωθείτε για τις συμφέρουσες τιμές μας και για τα οικονομικά πακέτα προσφορών μας.

Άδειασμα και καθαρισμός βόθρου με λίγα χρήματα και μεγάλη αξιοπιστία. Άντληση και μεταφορά λυμάτων από βυτία του Κορωπίου.

Άμεσα και οικονομικά εκκενώσεις βόθρων στο Δήμο Κρωπίας
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google