MyDomain

Σας προβληματίζει ο γεμάτος βόθρος σας; Καλέστε αμέσως τους ειδικούς στις εκκενώσεις βόθρων! Ο σύνδεσμος ekkenoseis.com προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και 30 χρόνια σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Κηφισιά και τις περιοχές Πολιτεία, Άνω Κηφισιά, Κοκκιναράς, Νέα Κηφισιά. Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε βόθρους αλλά και όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την σωστή λειτουργία ενός βόθρου όπως ο καθαρισμός και η συντήρησή του. Εξυπηρετούμε πολυκατοικίες, καταστήματα, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, γραφεία, σπίτια, οικοδομές και όπου αλλού χρειαστεί.

Το άδειασμα βόθρων είναι η ειδικότητά μας. Το συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας με ταχύτητα, επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές για να αδειάσει το βόθρο σας. Οι υπερσύγχρονες αντλίες αναρρόφησης που διαθέτουμε μπορούν να απομακρύνουν τα βοθρολύματα ακόμα και από βόθρους που βρίσκονται πολύ μακριά όπως σε υπόγεια στην Κηφισιά. Σε περίπτωση που αφήσουμε το βόθρο μας να γεμίσει υπερβολικά τότε υπάρχει περίπτωση να υπερχειλίσουν τα ακάθαρτα ύδατα και να γεμίσουμε βρωμόνερα τα οποία μυρίζουν άσχημα και αποτελούν εστία μόλυνσης. Ακόμα σε ακραίες περιπτώσεις τα νερά μπορεί να βγουν έξω από τα σιφώνια του μπάνιου και της κουζίνας και να δημιουργηθεί πρόβλημα και μέσα στο σπίτι μας.

Μια άλλη υπηρεσία που αναλαμβάνουμε είναι ο καθαρισμός των βόθρων μετά από τη εκκένωσή τους από αντλίες υψηλής πίεσης. Το συνεργείο μας χρησιμοποιώντας υδροβολές και δυνατά πιεστικά μηχανήματα απομακρύνει το πουρί που έχει κάτσει στον πυθμένα του βόθρου σας στην Κηφισιά. Το πουρί σχηματίζεται όταν το λίπος και άλλα συστατικά από την καθημερινή χρήση της αποχέτευσης ιζηματοποιούνται στο βόθρο και δημιουργούν ένα αδιαπέραστο στρώμα στερεών υλικών. Η απομάκρυνσή του γίνεται από το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό με ασφάλεια, ταχύτητα και χαμηλό κόστος. Η απλή αυτή διαδικασία αποκαθιστά γρήγορα και χωρίς τη χρήση χημικών τη χωρητικότητα του βόθρου σας.

    Η εταιρεία μας η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Κηφισιά αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών τις οποίες αναλυτικά μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα μας. Κάποιες από αυτές είναι:
  • μεταφορά λυμάτων (αστικών και βιομηχανικών) στους χώρους επεξεργασίας τους. Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τη μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων
  • καθαρισμό βόθρων (στεγανών και απορροφητικών) και αντλιοστασίων
  • απόφραξη αποχέτευσης και βόθρου
  • καθαρισμό και συντήρηση βόθρων
  • άδειασμα βόθρου στην Κηφισιά
  • καθαρισμό βόθρου με βιολογικά μέσα (ένζυμα)
  • άντληση υδάτων & λάσπης από χώρους που έχουν πλημμυρίσει
  • καθαρισμό εγκαταστάσεων βιολογικής επεξεργασίας αποβλήτων

Το πελατολόγιό μας στην Κηφισιά και σε όλο το Δήμο Κηφισιάς (Πολιτεία, Νέα Κηφισιά κ.α.) αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την άριστη δουλειά που κάνουμε. Ρωτήστε για εμάς τους γείτονές σας και θα σας πουν πως υπηρεσίες και παροχές σαν τις δικές μας δεν θα βρείτε. Τιμές οικονομικές, ειδικά πακέτα προσφορών, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμός είναι οι αρχές που μας κάνουν να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους! Τηλεφωνήστε μας και θα βγείτε κερδισμένοι!!

Με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και φροντίδα στο χώρο σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για το άδειασμα του βόθρου σας στην Κηφισιά. Καθαρισμοί και απολυμάνσεις βόθρων με μικρό κόστος.

Οι πλέον αξιόπιστοι τεχνικοί στην εκκένωση βόθρων της Κηφισιάς
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google