MyDomain

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή πείρα στον τομέα του αδειάσματος βόθρου επεκτείνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της στην περιοχή των Αχαρνών, εξυπηρετώντας όλες τις συνοικίες της. Επαγγελματίες, διαχειριστές πολυκατοικιών και ιδιώτες από το Μενίδι μας εμπιστεύονται για όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την εκκένωση βόθρου πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στην πυκνοκατοικημένη περιοχή των Αχαρνών πολλά είναι τα σπίτια, τα διαμερίσματα, οι πολυκατοικίες, τα καταστήματα, τα γραφεία, τα ξενοδοχεία και εστιατόρια που δεν έχουν συνδεθεί με το κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης. Απευθυνόμαστε σε όλους τους κατοίκους της περιοχής Αχαρναί που θέλουν να αδειάσουν με επαγγελματισμό, ασφάλεια και οικονομικά τον απορροφητικό ή στεγανό τους βόθρο. Το άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας έρχεται άμεσα με ένα σας τηλεφώνημα στο χώρο σας και αναλαμβάνει να αδειάσει το βόθρο σας από τα βοθρολύματα. Χρησιμοποιώντας δυνατές αντλίες αναρρόφησης απομακρύνουμε τα βρωμόνερα από το βόθρο σας στο άψε σβήσε σε πολύ καλή τιμή.

Μετά το άδειασμα του βόθρου στο Μενίδι είναι απαραίτητο να γίνει ο καθαρισμός του και πάντα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού – συντήρησης του βόθρου απομακρύνονται όλα τα στερεά κατάλοιπα που έχουν σχηματιστεί. Το γνωστό σε όλους πουρί σχηματίζεται όταν λίπη και άλλα στερεά υλικά κάθονται στον πυθμένα του βόθρου. Τότε σχηματίζεται μια αδιαπέραστη στο νερό στρώση με αποτέλεσμα οι απορροφητικοί βόθροι να χάνουν τη διαπερατότητά τους και να γεμίζουν γρήγορα. Κατά την εκκένωση βόθρου δεν μπορεί να απομακρυνθεί αυτό το στρώμα, μιας και τα υλικά είναι στερεά έτσι πρέπει να γίνει ο καθαρισμός του βόθρου. Δυνατά μηχανήματα υδροβολής “σπάνε” αυτό το στρώμα το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται. Με αυτή την απλή διαδικασία ο βόθρος σας είναι και πάλι σαν καινούργιος μιας και έχει αποκατασταθεί η χωρητικότητά του.

    Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες για τις Αχαρνές προσφέρουμε και τις παρακάτω παροχές:
  • Καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων
  • Καθαρισμός αντλιοστασίου με χαμηλό κόστος
  • Μεταφορά λυμάτων (αστικών και βιομηχανικών)
  • Απόφραξη αποχέτευσης αγωγών
  • Καθαρισμός πλυντηρίων σε πρατήρια βενζίνης
  • Καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε συμφέρουσες τιμές

Η εταιρεία μας διαθέτει έναν μεγάλο στόλο ιδιόκτητων βυτιοφόρων οχημάτων χωρητικότητας διαφόρων κυβικών για να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις προκλήσεις σωστά και με ασφάλεια. Μεταφέρουμε με αξιοπιστία όλα τα απόβλητα στους χώρους επεξεργασίας τους όπως προβλέπει η νομοθεσία για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στο περιβάλλον. Οι οδηγοί και τα οχήματά μας διαθέτουν ειδική πιστοποίηση και άδεια για να μπορούν να μεταφέρουν και βιομηχανικά απόβλητα στη περιοχή Αχαρνές.

Νοσοκομεία, δημόσια κτίρια αλλά και ιδιώτες μας εμπιστεύονται για το άδειασμα του βόθρου τους και για όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουνε με αυτόν στο Μενίδι. Εμείς με τη σειρά μας βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο με ταχύτητα, σεβασμό και πάντα με ποιότητα οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όλες σας τις απορίες αλλά και για να σας ενημερώσουμε για τα ειδικά οικονομικά πακέτα προσφορών που έχουμε στις Αχαρνές. Και μην ξεχνάτε όσο και αν ψάξετε πιο φθηνά από εμάς δε θα βρείτε!

Οι Αχαρναί (Μενίδι) έχουν μεγάλη ανάγκη υποστήριξης στις εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων καθώς παρουσιάζουν ταχεία ανάπτυξη πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Ekkenoseis Com προσφέρει τις καλύτερες τιμές σε σχέση με την ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Απομάκρυνση λυμάτων από βόθρους στις Αχαρνές με μικρό κόστος
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google