MyDomain
Καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε εστιατόριο Αθήνας

Ο λιποσυλλέκτης είναι ένα εξάρτημα του οποίου ρόλος είναι να διαχωρίσει τα λίπη που προέρχονται από χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, μαγειρεία, ταβέρνες, catering, νοσοκομεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, fast food, κρεπερί, σουβλατζίδικα και όπου αλλού χρησιμοποιούνται λάδια για το μαγείρεμα. Ειδικά στα εστιατόρια αναφέρεται ως λιποσυλλέκτης λάντζας ή λιποσυλλέκτης νεροχύτη και καθαρίζεται σε τακτικά διαστήματα καθώς καταπονείται περισσότερο λόγω της μεγάλης χρήσης.

Στόχος του λιποσυλλέκτη είναι να μην επιτρέψει να μπουν στην κυκλοφορία του αποχετευτικού συστήματος διάφορα έλαια. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η μόλυνση του περιβάλλοντος, προστατεύονται οι σωληνώσεις από φραξίματα ή βουλώματα και σε περίπτωση που έχουμε βόθρο μειώνει τη δημιουργία στερεών αποβλήτων τα οποία κατακάθονται στα τοιχώματα. Υπάρχουν δύο τύποι λιποσυλλέκτη ο μηχανικός και ο φυσικός / βαρυτικός. Ο μηχανικός λιποσυλλέκτης μπαίνει κάτω από τη λάντζα και διαχωρίζει τα υπολείμματα της τροφής από τα λάδια και το λίπος, το οποίο μαζεύει σε ειδικό δοχείο. Ο φυσικός / βαρυτικός λιποσυλλέκτης έχει χώρους όπου συλλέγονται τα λίπη και ξεχωριστό χώρο για τα υπολείμματα της τροφής.

Ο καθαρισμός και η εκκένωση του λιποσυλλέκτη είναι μια διαδικασία απαραίτητη η οποία πρέπει να γίνεται για να λειτουργεί σωστά, με ασφάλεια και να έχει τη μέγιστη απόδοση. Ακόμα με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές από τις αναθυμιάσεις αλλά και απομακρύνονται πιθανές εστίες μόλυνσης.

Η τιμή ενός λιποσυλλέκτη ή αλλιώς λιποπαγίδα εξαρτάται από το υλικό. Οι ανοξείδωτοι inox είναι γενικά ακριβότεροι των πλαστικών. Το κόστος είναι ανάλογο επίσης του μεγέθους - χωρητικότητας σε λίτρα ενώ εξαρτάται και από τη χρήση λειτουργίας. Έτσι διαπιστώνουμε ότι ένας αυτόματος - αυτοκαθαριζόμενος λιποσυλλέκτης κοστίζει περισσότερο από έναν συμβατικό ο οποίος απαιτεί διαρκώς καθάρισμα. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσεται η ζήτηση και στους οικιακούς πλαστικούς λιποσυλλέκτες για νεροχύτες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα και είναι πιο οικονομικοί.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και ταχύτητα τον καθαρισμό οποιουδήποτε λιποσυλλέκτη σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας και της Αττικής. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό με ένα και μόνο τηλεφώνημά σας έρχεται στο χώρο σας και με χαμηλό κόστος αδειάζει τον λιποσυλλέκτη σας. Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει όλη την απαραίτητη κατάρτιση ώστε να εκκενώσει και να καθαρίσει το λιποσυλλέκτη σας κάνοντάς τον να λειτουργεί σαν καινούργιος.

Οι διαχωριστές λίπους ή λιποπαγίδες όπως είναι αλλιώς γνωστοί οι λιποσυλλέκτες είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε όλους τους χώρους εστίασης για να μαζεύουν τα λίπη που χρησιμοποιούνται. Εμείς ερχόμαστε και τους αδειάζουμε γρήγορα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε κάθε περιοχή της Αθήνας ή άλλης πόλης της Αττικής.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με τους επαγγελματίες του χώρου των εστιάσεων οι οποίες να βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Για οποιαδήποτε απορία έχετε αλλά και για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα προσφορών μας, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε όλο το 24ωρο.

Πληροφορίες σχετικές με τον λιποσυλλέκτη αποχέτευσης σε επαγγελματικούς χώρους που απασχολούν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Λιποσυλλέκτης εστιατορίου ή οικιακός ευρωπαϊκών προδιαγραφών!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google