MyDomain

Η εταιρεία εκκενώσεων βόθρων διαθέτει πολυετή εμπειρία στο άδειασμα των βόθρων και σε όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και όχι μόνο. Περιοχή δράσης μας είναι και η Κάντζα του δήμου Παλλήνης όπου εξυπηρετούμε με ταχύτητα, επαγγελματισμός και χαμηλές τιμές κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

  Η εταιρεία μας για την περιοχή Λεοντάριο προσφέρεις τις παρακάτω υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος:
 • απόφραξη αποχέτευσης και σωληνώσεων
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου φθηνά
 • καθαρισμός λιπαντηρίου σε βενζινάδικο
 • άδειασμα βόθρου στην Κάντζα
 • συντήρηση και καθαρισμός αντλιοστασίου
 • καθαρισμός εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού
 • άντληση υδάτων
 • απόφραξη νεροχύτη, λεκάνης, μπανιέρας
 • καθαρισμός πλυντηρίου αυτοκινήτων σε βενζινάδικο και πλυντήριο αυτοκινήτων
 • καθαρισμός βόθρου σε σκάφη αναψυχής που βρίσκονται σε προβλήτες
 • βυτία μεταφοράς λυμάτων
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε καταστήματα παρασκευής τροφίμων

Ένα από τα προβλήματα που καλούμαστε να λύσουμε συχνά στην περιοχή της Κάντζας είναι οι βουλωμένες λεκάνες, αποχετεύσεις, νιπτήρες, μπανιέρες ή νεροχύτες. Το βουλωμένο δίκτυο σωλήνων αποχέτευσης έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές το σπίτι να έχει μυρωδιά βόθρου ή να βγαίνουν νερά από σιφώνια σε μπάνιο και κουζίνα. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε βούλωμα και φράξιμο άμεσα διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος ξεβουλώνει κάθε αποχέτευση όσο μακριά και αν βρίσκεται το βούλωμα οικονομικά.

Η έλλειψη αποχετευτικού δικτύου στην Κάντζα έχει κάνει απαραίτητη την πρόσληψη της εταιρείας μας για τον σωστό, γρήγορο και φτηνό άδειασμα του βόθρου σας. Η εταιρεία μας διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών και χωρητικοτήτων για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τους πιο δυσπρόσιτους βόθρους. Όλα μας τα βυτιοφόρα οχήματα έχουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ενώ το έμπειρο προσωπικό μας τον χειρίζεται με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Μετά την εκκένωση βόθρου γίνεται καθαρισμός του από το εξειδικευμένο συνεργείο μας που σκοπό έχει να απομακρύνει το πουρί από τα τοιχώματα και να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα και τον όγκο του. Ο καθαρισμός βόθρου στην Κάντζα (παλαιότερα Λεοντάριο) γίνεται με μηχανήματα υδροβολής και δυνατά πιεστικά μηχανήματα. Τέλος όλα τα λύματα μεταφέρονται από τα βυτία μας στους χώρους βιολογικού καθαρισμού.

Μία ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία μας είναι ο καθαρισμός του πλυντηρίου και του λιπαντηρίου σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην Κάντζα. Είναι συχνό φαινόμενο στο χώρο του λιπαντήριου να υπάρχουν λάδια τα οποία απομακρύνονται πολύ δύσκολα. Ομοίως στο πλυντήριο αυτοκινήτων οι σωληνώσεις και ο χώρος γεμίζει με σαπούνι και άλλα υλικά δημιουργώντας προβλήματα στη σωστή λειτουργία. Το έμπειρο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας και καθαρίζει οικονομικά και με ταχύτητα όλες τις βρωμιές που υπάρχουν αφήνοντας τον χώρο λαμπερό και αστραφτερό.

Στην Κάντζα εξυπηρετούμε πολυκατοικίες, καταστήματα, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά, εστιατόρια και όποιον άλλον μας χρειαστεί πάντα σε χαμηλές τιμές και με ποιότητα. Ο επαγγελματισμός μας και η αξιοπιστία μας μας έχουν κατατάξει πρώτους στις προτιμήσεις των κατοίκων στην Κάντζα. Εσείς ακόμα να μας δοκιμάσετε;

Οικονομικές εκκενώσεις βόθρων στην Κάντζα από την κορυφαία εταιρεία των Μεσογείων και της Αττικής. Φθηνά και άμεσα παρέχονται αντλήσεις λυμάτων και καθαρισμοί βόθρων στην περιοχή της Κάντζας.

Εκκενώσεις βόθρων στην Κάντζα αξιόπιστα και φθηνά!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google