MyDomain

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκκένωσης βόθρου και δραστηριοποιείται στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Το Πικέρμι είναι μια περιοχή της ανατολικής Αττικής η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο. Εμείς ερχόμαστε άμεσα με βυτιοφόρα οχήματα και με ταχύτητα αδειάζουμε το βόθρο σας.

  Για το Πικέρμι, το Ντράφι, τον Άγιο Σπυρίδωνα και τη Διώνη προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • εκκένωση βόθρου
 • βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς αποβλήτων και λυμάτων
 • άντληση υδάτων σε χαμηλή τιμή
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου και δικτύου αποχέτευσης
 • απόφραξη αποχέτευσης
 • ξεβούλωμα μπανιέρας, λεκάνης, νιπτήρα και νεροχύτη
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • καθαρισμός λιπαντηρίου και πλυντηρίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων
 • καθαρισμός εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι κάτοικοι στο Πικέρμι είναι η μυρωδιά βόθρου που υπάρχει στο σπίτι ή νερά που βγαίνουν από σιφώνια. Αυτό συμβαίνει γιατί το αποχετευτικό δίκτυο είναι βουλωμένο σε κάποιο σημείο. Το συνεργείο μας αντιμετωπίζει με αξιοπιστία, ταχύτητα και οικονομικά όλες τις περιπτώσεις φραξίματος. Ξεβουλώνουμε με επιτυχία όλες τις σωληνώσεις μια για πάντα αφήνοντας μακριά από το σπίτι σας αυτά τα προβλήματα.

Το άδειασμα του βόθρου σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία, μαγαζιά και καταστήματα είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Με ένα απλό τηλεφώνημα ερχόμαστε στο Πικέρμι και εκκενώνουμε το βόθρο σας γρήγορα και οικονομικά όσο απομακρυσμένος και αν είναι σε υπόγειο ή γκαράζ.

Μετά το άδειασμα του βόθρου ακολουθεί καθαρισμός του. Το έμπειρο συνεργείο μας χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα όπως αντλίες δυνατής πίεσης και μηχανήματα υδροβολής καθαρίζει με ευκολία το πουρί, τα στερεά κατάλοιπα που μαζεύονται στον πάτο του βόθρου. Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται η χωρητικότητα και η λειτουργικότητα του βόθρου σας στο Πικέρμι σε φιλική τιμή.

Όταν το συνεργείο μας τελειώσει με όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το άδειασμα, τον καθαρισμό και τη συντήρηση του βόθρου στο Πικέρμι τα λύματα μεταφέρονται με βυτιοφόρα οχήματα. Τα βυτία μεταφοράς λυμάτων τηρούν όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των λυμάτων ενώ παράλληλα οι οικονομικές μας τιμές μας έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε και τη μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων σε τιμές έκπληξη!!

Το καθάρισμα λιπαντηρίων και πλυντηρίων αυτοκινήτων σε πρατήρια υγρών καυσίμων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μας δραστηριότητες. Ιδιοκτήτες βενζινάδικων μας προτιμούν για το χαμηλό κόστος και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Υπεύθυνα και άμεσα καθαρίζουμε τα λάδια και τα υπολείμματα σαπουνιού από τον χώρο σας αφήνοντάς τον πεντακάθαρο.

Επαγγελματίες και ιδιώτες στο Πικέρμι επιλέγουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας. Για να συνεργαστείτε και εσείς μαζί μας δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο παρά να μας τηλεφωνήσετε και εμείς θα σας λύσουμε όλες τις απορίες σας ενώ παράλληλα θα σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες οικονομικές προσφορές μας.

Πλέον μπορείτε να αδειάσετε το βόθρο σας με την υποστήριξη του Ekkenoseis Com που διαθέτει έμπειρους τεχνικούς, εξελιγμένα αντλητικά συστήματα και σύγχρονα βυτία για τη μεταφορά λυμάτων από το βόθρο σας.

Εκκενώσεις βόθρων σε χαμηλές τιμές στο Πικέρμι!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google