MyDomain

Τα Σπάτα είναι μια ταχεία αναπτυσσόμενη πόλη της Αττικής η οποία οφείλει την ανάπτυξή της κυρίως στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η αγροτική περιοχή του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια αστική πόλη με πληθυσμό που ολοένα και αυξάνεται. Πολλά από τα σπίτια ακόμα δεν είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο της αποχέτευσης με αποτέλεσμα το άδειασμα του βόθρου να είναι μια πάγια ανάγκη.

Η εταιρεία μας, με μεγάλη εμπειρία, προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα της εκκένωσης βόθρου στην περιοχή των Σπάτων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε βόθρους, ακόμα και παλαιού τύπου σε σπίτια, μονοκατοικίες, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία, πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία και όπου αλλού χρειαστεί.

    Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:
  • Καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων
  • Εκκένωση βόθρου
  • Καθαρισμός αντλιοστασίου
  • Καθαρισμός λιποσυλλέκτη
  • Μεταφορά αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων
  • Απόφραξη αποχέτευσης
  • Καθαρισμός πλοίου
  • Καθαρισμός βόθρου

Το έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας στα Σπάτα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε με ένα και μόνο τηλεφώνημα. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά το βόθρο σας ώστε να μην υπερχειλίσουν τα βοθρολύματα τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης και μικροβίων. Καλέστε μας έγκαιρα και εμείς θα έρθουμε άμεσα και με τη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού μας θα αδειάσουμε τον απορροφητικό ή στεγανό σας βόθρο. Διαθέτουμε αντλίες υψηλής αναρρόφησης οι οποίες μπορούν να τραβήξουν τα βρωμόνερα από τον βόθρο σας στα Σπάτα όσο απομακρυσμένος και αν είναι αυτός στο υπόγειο ή το γκαράζ.

Τα λύματα μεταφέρονται οικονομικά με τον υπερσύγχρονο στόλο των βυτιοφόρων μας στους χώρους επεξεργασίας τους όπως απαιτεί η νομοθεσία. Τα ιδιόκτητα οχήματά μας είναι χωρητικότητας διαφόρων κυβικών ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες σας. Ακόμα διαθέτουμε την άδεια και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τη μεταφορά των επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων στα Σπάτα. Η μεταφορά των λυμάτων γίνεται με ασφάλεια από τους άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες οδηγούς μας.

Αφού αδειάσετε τον βόθρο σας στα Σπάτα είναι απαραίτητο να γίνει και ο καθαρισμός του από το πουρί. Το πουρί είναι μια αδιαπέραστη στο νερό στρώση από λίπος, τρίχες, χαρτί και ότι άλλο στερεό μπορεί να βρεθεί στην αποχέτευση. Είναι αδύνατο να απορροφηθεί από τις αντλίες κατά το άδειασμα και για αυτό πρέπει πρώτα να σπάσει σε μικρά κομμάτια και μετά να απομακρυνθεί. Το συνεργείο μας χρησιμοποιεί συστήματα υδροβολής πολύ δυνατά τα οποία είναι σε θέση να απομακρύνουν το πουρί και να ξαναδώσουν στο βόθρο τον αρχικό του όγκο.

Διαχειριστές πολυκατοικιών, επαγγελματίες και ιδιότητες στα Σπάτα εμπιστεύονται σε εμάς εδώ και χρόνια το άδειασμα του βόθρου τους. Μας επιλέγουν για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία, την ποιότητα και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις χρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας οι οποίοι μας προτιμούν για της φθηνές παροχές μας. Για να ενημερωθείτε για όλες μας τις υπηρεσίες αναλυτικά και για τις προσφορές μας, απλά τηλεφωνήστε μας.

Μεταφορά ακάθαρτων υδάτων και βοθρολυμάτων από στεγανούς βόθρους ή απορροφητικούς βόθρους σπιτιών των Σπάτων. Άδειασμα και καθάρισμα βόθρου από σύγχρονα βυτία με μικρό κόστος.

Εκκένωση βόθρου στα Σπάτα σε χαμηλές τιμές!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google