MyDomain

Τοποθέτηση αντλίας σε βόθρο

Σε πολλές περιπτώσεις βόθρων στην Αττική και την Αθήνα είναι απαραίτητη η τοποθέτηση αντλίας ώστε να μεταφέρονται τα λύματα στο αποχετευτικό σύστημα ή σε σηπτικό βόθρο. Αυτό γίνεται όταν ο βόθρος μας βρίσκεται χαμηλότερα σε σχέση με το σημείο όπου θέλουμε να μεταφερθούν τα λύματα και η φυσική κίνηση λόγω της βαρύτητας δεν είναι δυνατή. Οι αντλίες αυτές δουλεύουν κάτω από τη στάθμη του νερού, είναι δηλαδή υποβρύχιες και για να τοποθετηθούν κατασκευάζεται το κατάλληλο φρεάτιο.

Η εγκατάσταση μιας αντλίας βόθρου πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία καθώς υπάρχουν αρκετά κρίσιμα σημεία που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία μιας υποβρύχιας αντλίας για χρήση πολλών ετών.

Το κόστος της αντλίας εξαρτάται από τον τύπο που θα επιλέξουμε, αν θα έχει δηλαδή κοπτήρες ή όχι. Η επιλογή της αντλίας με κοπτήρες έχει υψηλότερη τιμή, όμως κόβει και κάνει μικρότερα κομμάτια διάφορα στερεά απόβλητα, όπως χαρτί, σε μικρότερα κομμάτια διευκολύνοντας τη λειτουργία της αντλίας. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα και αυτές οι αντλίες δεν κόβουν τα πάντα, πχ. μια αντλία λυμάτων με κοπτήρες δεν μπορεί να κόψει πλαστικό.

Βασικό στοιχείο για την επιλογή της σωστής αντλίας είναι να γνωρίζουμε το είδος των λυμάτων και τον όγκο του. Είναι άλλος ο τύπος αντλίας που επιλέγουμε για το σπίτι μας και άλλος σε περίπτωση που είναι ξενοδοχείο ή εστιατόριο όπου υπάρχει μεγαλύτερος όγκος σε βοθρολύματα. Όπως και να έχει μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας όποια απορία και αν έχετε τηλεφωνικώς.

Με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία μας στον χώρο της εκκένωσης, του καθαρισμού και της συντήρησης βόθρων, διενεργούμε με τον πιο σύγχρονο και πιστοποιημένο εξοπλισμό υψηλής απόδοσης την άντληση και τη μεταφορά των λυμάτων. Το επαγγελματικό συνεργείο μας μπορεί να χειριστεί με επιτυχία και οικονομικά την πολύπλοκη υπόθεση της εκκένωσης του βόθρου σας χάρη στη χρήση ειδικών μηχανημάτων που αναρροφούν με μεγάλη ισχύ όλα τα ακάθαρτα λύματα και αδειάζουν τον βόθρο σας. Οι πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίες της εταιρείας μας μπορούν να αναλάβουν όλες τις απαραίτητες εργασίες που χρειάζονται ώστε να λειτουργεί σωστά ο βόθρος σας.

Για να είναι αποτελεσματική η άντληση των ακάθαρτων υδάτων, χρησιμοποιείται ηλεκτρική αντλία που αντλεί υπογείως τα βοθρολύματα ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία ανεξαρτήτως μεγέθους του βόθρου. Επιλέγουμε την αντλία βοθρολυμάτων που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη βελτίωση της απόδοσης του βόθρου. Η αντλία λυμάτων που χρησιμοποιούμε για τις περιπτώσεις όπου ο βόθρος βρίσκεται σε χαμηλότερο σημείο πρόκειται για μια βυθιζόμενη υποβρύχια αντλία βόθρου τελευταίας γενιάς η οποία ενεργεί κάτω από το νερό και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της με εγγυημένη ασφάλεια από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας. Βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας με τις ποιοτικές εργασίες μας τοποθετώντας τη βυθιζόμενη αντλία λυμάτων στο χαμηλότερο δυνατό κόστος ώστε να επιτευχθεί άριστα το ξεβούλωμα του βόθρου σας. Η υποβρύχια αντλία σε βόθρο πρόκειται για την πιο υπερσύγχρονη μορφή αντλίας ακαθάρτων και αποτελεί ιδανική επιλογή όταν είναι απαραίτητη η χρήση της ανά περίπτωση τόσο για επαγγελματίες επιχειρήσεων όσο και για ιδιώτες. Χάρη στην τεχνολογία της βυθιζόμενης αντλίας βοθρολυμάτων που τοποθετούμε ώστε να δρα υποβρυχίως και να ωθεί αποτελεσματικά τα λύματα στο αποχετευτικό σύστημα, είναι εφικτή η ομαλή λειτουργεία των βόθρων σε σπίτια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία ή γραφεία.

Η εγκατάσταση ηλεκτρικής αντλίας για την άντληση και το άδειασμα των ακαθάρτων από τους βόθρους είναι μια καινοτόμος τεχνική που μπορεί να σώσει από δυσάρεστες καταστάσεις βουλώματος του βόθρου σας ή δυσοσμίας από υπερχείλισή του. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας με ταχύτητα και ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές για να κάνουμε αμέσως πράξη την εκκένωση του βόθρου σας με τη βυθιζόμενη αντλία λυμάτων. Η γνώση των επαγγελματιών μας στον τομέα της εγκατάστασης υποβρύχιας αντλίας βόθρου σε συνδυασμό με τις συμφέρουσες τιμές εκκένωσης μας αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για τη λύση στο πρόβλημά σας.

Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google