MyDomain

Για το άδειασμα του βόθρου σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Άνδρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το Ekkenoseis Com. Η καθημερινή και συχνή σύνδεση με το λιμάνι της Ραφήνας μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε επαγγελματίες και ιδιώτες του νησιού με ταχύτητα, επαγγελματισμό και φιλικές τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τον βόθρο σας 24ώρες το 24ωρο με διαρκή κάλυψη των αναγκών σας.

Η Άνδρος αποτελεί έναν από τους πιο εύκολα προσβάσιμους και όμορφους προορισμούς των Κυκλάδων ο οποίος το καλοκαίρι δέχεται μεγάλο αριθμό από τουρίστες. Δυστυχώς το ανύπαρκτο δίκτυο αποχέτευσης καθώς και οι βόθροι παλαιού τύπου δημιουργούν συχνά προβλήματα σε κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταστήματα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και όσους ζουν και εργάζονται στο νησί.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές του νησιού έχοντας σαν προτεραιότητα την ασφαλή μεταφορά των λυμάτων στους χώρους βιολογικού καθαρισμού, την υποδειγματική εξυπηρέτηση και το μικρό κόστος των παροχών μας. Καταλαβαίνουμε πως σε περιόδους αιχμής όλες οι εργασίες πρέπει να γίνονται με ελάχιστη ενόχληση προς τους κατοίκους και τους τουρίστες. Κάτοικοι και επαγγελματίες στη Χώρα, τον Αμμόλοχο, την Παλαιόπολη, το Μπατσί, τον Όρμο Κορθίου και το Ορεινό.

Υπηρεσίες εκκενώσεων στην Άνδρο

  Η πολυετής δραστηριοποίηση μας στον τομέα των εκκενώσεων μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε εξειδικευμένες παροχές οι οποίες βασίζονται στην άριστη τεχνογνωσία του συνεργείου μας και τον εξελιγμένο εξοπλισμό μας. Για το νησί της Άνδρου ειδικευόμαστε στους παρακάτω τομείς:
 • άδειασμα βόθρου φθηνά
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου
 • ξεβούλωμα αποχέτευσης
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • καθαρισμός βόθρου σε σκάφη
 • καθαρισμός σε πρατήρια υγρών καυσίμων
 • μεταφορά λυμάτων και αποβλήτων
 • άντληση λυμάτων
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • Καθαρισμοί σε σκάφη σε μαρίνες και λιμάνια

  Ο καθαρισμός του βόθρου σε σκάφη, γιοτ, ιστιοπλοϊκά, θαλαμηγούς αλλά και μεγαλύτερα σκάφη ή πλοία είναι απαραίτητο να γίνεται από έμπειρο συνεργείο το οποίο ξέρει να κινείται με ταχύτητα και ασφάλεια τόσο στο χώρο του λιμανιού όσο και του ίδιου του πλεούμενου. Εμείς διαθέτοντας πολυετή δραστηριοποίηση στον τομέα του αδειάσματος βόθρων σε μαρίνες και λιμάνια μπορούμε με ταχύτητα να εκκενώσουμε το βόθρο του σκάφους σας στην Άνδρο.

  Καθαρισμός λιποσυλλέκτη

  Εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφετέριες και γενικά όλοι οι χώροι εστίασης και μεταποίησης τροφίμων στην Άνδρο είναι απαραίτητο να έχουν λιποσυλλέκτη συνδεδεμένο με το νεροχύτη τους. Αυτό γίνεται για να μην μπαίνουν τα λίπη στο δίκτυο της αποχέτευσης και επιβαρύνουν τους βιολογικούς καθαρισμούς. Όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο λιποσυλλέκτης πρέπει να αδειάζει και να καθαρίζεται για να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές στο χώρο της κουζίνας και για να λειτουργεί σωστά. Οι Ekkenoseis Com διαθέτουν εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία το οποίο μπορεί να καθαρίσει τον λιποσυλλέκτη στην Άνδρο με ταχύτητα και οικονομικά.

  Άδειασμα βόθρου

  Το άδειασμα του βόθρου σας στην Άνδρο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και με μικρό κόστος από την εταιρεία μας. Διαθέτουμε βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων χωρητικοτήτων και μεγεθών τα οποία μπορούν να κινηθούν με ευκολία στα στενά σοκάκια του νησιού. Όλα μας τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με δυνατές αντλίες αναρρόφησης για να απομακρύνουν τα βοθρολύματα ακόμα και από τον πιο απομακρυσμένο βόθρο στην Άνδρο. Αφού απομακρύνουμε όλα τα βρωμόνερα από τον βόθρο σας με πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής καθαρίζουμε τα τοιχώματα από το πουρί το οποίο έχει δημιουργηθεί. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να επανέλθει η χωρητικότητα του βόθρου στα αρχικά του επίπεδα. Στους απορροφητικούς βόθρους με τον τρόπο αυτό επανέρχεται και πάλι η απορροφητικότητα του βόθρου. Επιπλέον είναι με τον καθαρισμό του βόθρου γίνεται ένας έλεγχος για ζημιές και φθορές στους σωλήνες και τους αγωγούς της αποχέτευσης.

Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google