MyDomain

Η Κέα είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθήνα και το λιμάνι του Λαυρίου. Ο κόμβος του ekkenoseis.com αναλαμβάνει να αδειάσει νέους και παλιούς βόθρους σε κάθε περιοχή της Τζιάς προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Το νησί της Κέας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με το άδειασμα του βόθρου και τη μεταφορά των λυμάτων σε χώρους βιολογικού καθαρισμού. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού το πρόβλημα γίνεται εντονότερο αφού ο πληθυσμός του νησιού αυξάνεται από όσους το επιλέγουν για τις διακοπές τους. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά καταλύματα και χώροι εστίασης αλλά και ιδιώτες μας επιλέγουν για την εκκένωση του βόθρου αλλά και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουμε πάντα με μικρό κόστος.

Καλύπτουμε όλο το νησί τηςΤζιας ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με το Δήμο Ιουλίδος και την τοπική κοινότητα της Κορρησιάς. Μεταξύ των περιοχών που εξυπηρετούμε βρίσκονται: Ιουλίδα, Οτζιάς, Κορρησία Κέας, Βουρκάρι, Χαβούνα, Αγία Μαύρα, Άγιος Νικόλαος, Μύλοι, Πήσσες, Κάτω Μεριά Τζιας, Πέρα Μεριά, Χαβουνά, Άγιος Συμεών και πολλές άλλες.

Τιμές εκκενώσεων στην Κέα

Όλες οι παροχές που προσφέρουμε στην Τζιά γίνονται με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας ενώ οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι οικονομικές. Σπίτια, καταστήματα, μαγαζιά, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, κέντρο υγείας, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες μπαρ και πολλοί άλλοι μας επιλέγουν για την εκκένωση του βόθρου, τη συντήρηση της αποχέτευσης και την άντληση των βοθρολυμάτων.

Ο μεγάλος αριθμός βυτιοφόρων οχημάτων που διαθέτουμε εγγυάται πως θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον βόθρο όσο στενός και αν είναι ο δρόμος. Παράλληλα οι δυνατές αντλίες που χρησιμοποιούμε και το έμπειρο συνεργείο μας θα μπορέσουν με ασφάλεια και ταχύτητα να αδειάσουν το βόθρο σας και να σας απαλλάξουν από δυσάρεστες οσμές.

Άδειασμα βόθρου στην Κέα

Το άδειασμα του βόθρου, η απομάκρυνση των βρωμόνερων και η μεταφορά τους στους χώρους βιολογικού καθαρισμού είναι μία πολύπλοκη υπόθεση, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μέρος όπου είναι σημαντικό να διατηρηθεί η καλή εικόνα και χωρίς να προκληθεί κάποια ενόχληση σε όσους παραθερίζουν. Εμείς χάρη στην πολυετή μας εμπειρία μπορούμε να εγγυηθούμε το άψογο άδειασμα του βόθρου σας στο άψε σβήσε σε κάθε περιοχή της Κέας. Μετά το άδειασμα του βόθρου είναι απαραίτητο να γίνει ο καθαρισμός του ώστε να απομακρυνθεί το πουρί, τα στερεά δηλαδή κατάλοιπα που υπάρχουν στα τοιχώματα του βόθρου. Με τον τρόπο αυτό γίνεται η συντήρηση του βόθρου, αυξάνεται η διαπερατότητα του απορροφητικού βόθρου ενώ γίνεται αποκατάσταση της αρχικής του χωτηρικότητας. Παράλληλα ελέγχουμε την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου της Τζιας, των αγωγών και των σωληνώσεων για να σιγουρευτούμε πως όλα λειτουργούν στην εντέλεια και δεν υπάρχουν φθορές.

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη στην Κέα

Ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία και γενικά όλοι οι χώροι που έχουν εγκαταστημένο λιποσυλλέκτη είναι απαραίτητο να τον καθαρίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε αυτός να λειτουργεί σωστά και να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές. Εμείς με λίγα ευρώ αναλαμβάνουμε σε κάθε επαγγελματικό χώρο εστίασης στην Τζια το καθάρισμα του λιποσυλλέκτη σας και τον επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση αδειάζοντας όλα τα λίπη.

Καθαρισμοί πλοίων στην Κέα

Με πολύ χαμηλή τιμή όσοι έχετε το κότερο, το γιοτ, το ταχύπλοο σκάφος, το ιστιοπλοϊκό ή τη θαλαμηγό σας στην Κέα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για το άδειασμα βόθρου του σκάφους σας. Το προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση και μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια τόσο στο χώρο ενός μεγάλου πλοίου όσο και του λιμανιού ή της μαρίνας και να αδειάσει τον βόθρο σας γρήγορα και με επαγγελματισμό.

Υπηρεσίες εκκενώσεων στην Κέα

    Στο νησί της Κέας προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των τουριστών του νησιού.
  • Άντληση λυμάτων στην Κέα
  • Μεταφορά λυμάτων και αποβλήτων με βυτιοφόρα οχήματα
  • Καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε καταστήματα της Τζιας
  • Καθαρισμός αντλιοστασίου
  • Καθαρισμοί σε βενζινάδικα και πρατήρια υγρών καυσίμων
  • Άντηληση υδάτων φθηνά
  • Καθαρισμός και άδειασμα βόθρου φθηνά στη Τζιά
  • Ξεβούλωμα αποχέτευσης Κέας
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google