MyDomain

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο τομέα της εκκένωσης βόθρου στο Περιστέρι και όλες τις συνοικίες του. Με ταχύτητα, επαγγελματισμό και κυρίως χαμηλές τιμές αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε βόθρους, να ξεβουλώσουμε αποχετεύσεις, να αντλήσουμε ύδατα και πολλά άλλα στο Περιστέρι. Πελάτες μας είναι καταστήματα, γραφεία, πολυκατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες και πολύ άλλοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το δίκτυο αποχέτευσης.

Μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μας είναι ο καθαρισμός λιποσυλλέκτη στο Περιστέρι, Ανθούπολη, Μπουρνάζι, Άγιος Αντώνιος, Λόφος Αξιωματικών, Άνω Λόφος, Άσπρα Χώματα, Τσαλαβούτα, Νέα Κολοκυνθού, Νέα Ζωή, Χρυσούπολη κ.α. Εστιατόρια, καφετέριες, σουβλατζίδικα, κρεπερί, φαστ φουντ και πολλοί άλλοι επαγγελματίες του χώρου της παρασκευής τροφίμων είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν λιποσυλλέκτη. Εκεί μαζεύονται όλα τα λίπη για να μην διοχετεύονται στο κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Το προσωπικό μας γρήγορα και με χαμηλές τιμές αδειάζει και καθαρίζει τον λιποσυλλέκτη σας κάνοντάς τον σαν καινούργιο.

Βουλωμένοι σωλήνες αποχέτευσης, φράξιμο σε λεκάνη, μπανιέρα, νιπτήρα ή νεροχύτη είναι για εμάς παιχνίδι. Με τον σωστό εξοπλισμό και δυνατά μηχανήματα ερχόμαστε στο κτίριό σας στο Περιστέρι και αντιμετωπίζουμε φτηνά οποιοδήποτε βούλωμα. Το έμπειρο προσωπικό μας ξεβουλώνει με ευκολία όλους τους αγωγούς χρησιμοποιώντας τα σωστά μηχανήματα και χωρίς να προκαλέσει βλάβες στις σωληνώσεις.

Η άντληση υδάτων είναι και αυτή μια ειδικότητά μας και την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων στο Περιστέρι είμαστε σε ετοιμότητα για άντληση υδάτων από υπόγεια, γκαράζ και ισόγεια όλο το 24ωρο. Δίνουμε βάση πάντα σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις και πλημμυρισμένα νερά απομακρύνονται με ευκολία από τις δυνατές αντλίες μας. Τα βυτία μεταφοράς λυμάτων εργάζονται πυρετωδώς για να εξασφαλίσουν σε εσάς την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μικρό χρόνο και με οικονομικές τιμές. Όλα τα λύματα μεταφέρονται στους ειδικούς χώρους βιολογικού καθαρισμού όπως ορίζει η νομοθεσία.

Βενζινάδικα αλλά και πλυντήρια αυτοκινήτων πολύ συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την απομάκρυνση του σαπουνιού που χρησιμοποιούν από αγωγούς και σωληνώσεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει τον καθαρισμό υπεύθυνα και γρήγορα πάντα με χαμηλές τιμές. Επιπλέον σε πρατήρια υγρών καυσίμων στο Περιστέρι οι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα λάδια που υπάρχουν μέσα σε λιπαντήρια. Και εδώ έχουμε τη λύση και με ειδικά μηχανήματα καταφέρνουμε να απομακρύνουμε όλα τα κατάλοιπα.

  Οι παροχές μας στο Περιστέρι είναι οι εξής:
 • συντήρηση και καθαρισμός βόθρου
 • μεταφορά λυμάτων με βυτία οικονομικά
 • απόφραξη αποχετευτικού δικτύου στο Δήμο Περιστερίου
 • άντληση υδάτων γρήγορα
 • καθαρισμός λιπαντηρίου και πλυντηρίου αυτοκινήτων σε βενζινάδικα
 • ξεβούλωμα βόθρου, μπανιέρας, νεροχύτη, νιπτήρα, λεκάνης
 • υπηρεσίες συντήρησης βιολογικών καθαρισμών
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • άντληση λυμάτων στο Περιστέρι

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστείτε και προσφέρει τις υπηρεσίες οικονομικά ώστε να μπορούν όλοι να τις απολαύσουν. Για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα προσφορών μας στον Δήμο Περιστερίου δεν έχετε παρά να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο όπου θα σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε κάθε πολυκατοικία, κατάστημα και οικία του Περιστερίου με πλήρη υπευθυνότητα!

Οι φθηνές αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων στο Περιστέρι!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google