MyDomain

Η Βάρη Αττικής βρίσκεται χτισμένη ανάμεσα στον όγκο του Υμηττού και τις ακτές του Σαρωνικού. Διοικητικά ανήκει στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή είναι η έλλειψη κεντρικού δικτύου αποχέτευσης με αποτέλεσμα στα περισσότερα κτήρια να υπάρχει βόθρος.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί με επαγγελματισμό και σε χαμηλές τιμές την περιοχή της Βάρης σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το άδειασμα βόθρου και το αποχετευτικό δίκτυο. Δραστηριοποιούμαστε στη Βάρη και όλες τις συνοικίες της Χέρωμα, Βάρκιζα, Ασύρματος, Λιθούζα, Δίλοφο, Κόρμπι Σούριζα, Σκάρπιζα και Μηλαδέζα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας.

    Οι παροχές στις οποίες ειδικευόμαστε είναι οι παρακάτω:
  • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου
  • μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων
  • άδειασμα βόθρου
  • καθαρισμός λιπαντηρίων & πλυντηρίων σε πρατήρια βενζίνης
  • καθαρισμός αντλιοστασίου
  • βιολογικός καθαρισμός λυμάτων
  • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
  • απόφραξη αποχέτευσης

Η εκκένωση βόθρου είναι μια απαραίτητη διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται πριν υπερχειλίσουν τα βοθρολύματα στο υπόγειο ή το γκαράζ σας στη Βάρη. Με ένα σας τηλεφώνημα βρισκόμαστε στο χώρο σας για να αναλάβουμε με αξιοπιστία και φθηνά το άδειασμα του βόθρου σας. Διαθέτουμε αντλίες υψηλής αναρρόφησης που μας επιτρέπουν να απομακρύνουμε τα ακάθαρτα ύδατα όσο απομακρυσμένος και αν είναι ο βόθρος σας.

Ο ιδιόκτητος στόλος των υπερσύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων μας είναι στη διάθεσή όποιου χρειάζεται να μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια απόβλητα στους χώρους επεξεργασίας τους. Μάλιστα διαθέτουμε ειδική πιστοποίηση η οποία επιτρέπει να μεταφέρουμε βιομηχανικά απόβλητα τα οποία απαγορεύεται να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά στους χώρους βιολογικού καθαρισμού στη Βάρη.

Μια ακόμα σημαντική υπηρεσία που προσφέρουμε είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση του βόθρου σας στη Βάρη. Το τεχνικό μας συνεργείο με δυνατά πιεστικά μηχανήματα και συστήματα υδροβολής έρχεται να καθαρίσει από το πουρί τον βόθρο σας. Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος ώστε να απομακρυνθούν όλα τα στερεά κατάλοιπα τα οποία μειώνουν την απορροφητικότητα του βόθρου αλλά και τον όγκο του. Μετά τον καθαρισμό ο βόθρος σας είναι σαν καινούργιος με τη χωρητικότητά του να έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Πελάτες μας είναι ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και διαχειριστές πολυκατοικιών στη Βάρη που θέλουν μια εταιρεία η οποία με επαγγελματισμό αναλαμβάνει το άδειασμα του βόθρου. Καταστήματα, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα κτίρια βρίσκονται στο μεγάλο πελατολόγιο που έχουμε.

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας όλο το 24ωρο για να προσφέρει με σεβασμό, οικονομικά και με αξιοπιστία όλες τις υπηρεσίες της στη Βάρη. Ενημερωθείτε από τη σελίδα μας για όλες μας τις παροχές αναλυτικά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε απλά τηλεφωνήστε μας. Ακόμα από το τηλέφωνο θα σας ενημερώσουμε για τα ειδικά οικονομικά πακέτα προσφορών που διαθέτουμε. Μην περιμένετε να γεμίσετε βρωμόνερα στο σπίτι, τηλεφωνήστε μας τώρα.

Παρέχουμε αποτελεσματικό άδειασμα βόθρου στη Βάρη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δίνουμε λύσεις σε διάφορα προβλήματα που παρουσιάζουν οι βόθροι από έμπειρους τεχνικούς και με μικρό κόστος.

Εκκένωση βόθρου και καθαρισμός στη Βάρη φθηνά!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google