MyDomain

Η Βούλα είναι ένα νότιο προάστιο της Αθήνας χτισμένo στον κόλπο του Σαρωνικού. Αρχικά ξεκίνησε ως ένας παραθεριστικός οικισμός, με εξοχικές κατοικίες, όμως χάρη στην πλεονεκτική της θέση σύντομα άρχισε να εξελίσσεται σε μόνιμη κατοικία για πολλούς. Στη Βούλα θα βρούμε μονοκατοικίες ή βίλες (κυρίως στο Πανόραμα Βούλας) και πολύ λίγες μικρές πολυκατοικίες προς την παραλία.

Ενώ τα περισσότερα κτίρια στη Βούλα είναι νεόδμητα, υπάρχουν και αρκετά σπίτια και καταστήματα παλαιάς κατασκευής όπου και το αποχετευτικό τους σύστημα είναι παλαιωμένο με αποτέλεσμα να βουλώνει συχνά και να δημιουργεί προβλήματα σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Με ένα και μόνο τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα και με χαμηλό κόστος για απόφραξη οποιασδήποτε αποχέτευσης στη Βούλα με ταχύτητα και ασφάλεια. Διαθέτουμε μηχανήματα και εργαλεία που φτάνουν αποτελεσματικά στη ρίζα του προβλήματος και την αντιμετωπίζουν μόνιμα και φθηνά.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από βυτιοφόρα οχήματα τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν το άδειασμα κάθε βόθρου στη Βούλα σε δυσπρόσιτο σημείο και αν βρίσκεται το σπίτι σας, σε πολύ καλές τιμές. Επίσης οι δυνατές αντλίες αναρρόφησης απομακρύνουν πλήρως τα βοθρολύματα από οποιονδήποτε βόθρο, ακόμα και παλαιού τύπου με ευκολία και οικονομικά.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε σχετίζονται με την εκκένωση του βόθρου στη Βούλα και προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την αποχέτευση. Κάποιες από αυτές είναι:
 • άδειασμα βόθρου
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου στη Βούλα Αττικής
 • καθαρισμός αντλιοστασίου σε πολυκατοικίες
 • εργασίες απόφραξης αποχέτευσης στο Πανόραμα Βούλας
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη στη Βούλα
 • καθαρισμός χώρου λιπαντηρίου και πλυντηρίου αυτοκινήτων σε βενζινάδικο
 • βυτία μεταφοράς λυμάτων και αποβλήτων
 • εργασίες σε βιολογικούς καθαρισμούς της Βούλας
 • εκκένωση βόθρου σε σκάφη αναψυχής

Μία από τις υπηρεσίες μας που συνεχώς κερδίζει πολλούς πελάτες στη Βούλα είναι ο καθαρισμός του πλυντηρίου αυτοκινήτων και του λιπαντηρίου σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Οι χώροι αυτοί γεμίζουν με σαπούνια, λάδια και διάφορες άλλες βρωμιές που είναι δύσκολο να απομακρυνθούν και να καθαριστούν πλήρως με συμβατικά μέσα. Εμείς ερχόμαστε με δυνατά πιεστικά μηχανήματα και οικονομικά απομακρύνουμε όλα τα κατάλοιπα για να είναι ο χώρος και πάλι καθαρός.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Βούλας, όταν υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις, είναι οι πλημμύρες. Συχνά τα όμβρια ύδατα δεν μπορούν να απορροφηθούν από τους οχετούς είτε γιατί αυτοί δεν είναι καθαροί είτε γιατί είναι μεγάλος ο όγκος τους. Έτσι είναι συχνό το φαινόμενο να πλημμυρίζουν υπόγεια και γκαράζ προξενώντας καταστροφές. Εμείς ερχόμαστε άμεσα σε κάθε τέτοια περίπτωση για πραγματοποιούμε άντληση υδάτων με χαμηλό κόστος.

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα της εκκένωσης βόθρων και όλων τον σχετικών υπηρεσιών μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή του κλάδου μας. Ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εστιατόρια, χώροι εστίασης, νοσοκομεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, επαγγελματίες και ιδιώτες μας προτιμούν για τις χαμηλές τιμές μας και τον επαγγελματισμό μας. Εσείς ακόμη να μας δοκιμάσετε;

Σε ιδιαίτερα μικρές τιμές παρέχουμε την εκκένωση και καθαρισμό βόθρων σε κάθε γειτονιά της Βούλας Αττικής. Σύγχρονα βυτία θα μεταφέρουν τα βοθρολύματα και υγρά απόβλητα από κατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις και σκάφη που φιλοξενούνται στα λιμανάκια της Βούλας.

Άδειασμα βόθρων και μεταφορά λυμάτων οικονομικά στη Βούλα Αττικής
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google