MyDomain

Με πολυετή πείρα η εταιρεία εκκενώσεων δραστηριοποιείται στο Παλαιό Φάληρο και τις συνοικίες του. Προσφέρουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με το άδειασμα βόθρου, την άντληση υδάτων, την απόφραξη της αποχέτευσης, τη μεταφορά λυμάτων με βυτίο, τον καθαρισμό βόθρου πλοίων και πολλά άλλα. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τη γρήγορη εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές μας.

Με ένα σας τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε μαρίνα του Παλαιού Φαλήρου και αν βρίσκεται το σκάφος αναψυχής, το γιοτ, το ιστιοπλοϊκό ή το ιστιοφόρο σας. Με προσωπικό έμπειρο και καταρτισμένο να δουλεύει σε μαρίνες και λιμάνια αδειάζουμε το βόθρο με ταχύτητα και οικονομικά. Η εκκένωση του βόθρου στη μαρίνα Φλοίσβου γίνεται παιχνίδι χάρη στην επαγγελματική προσέγγιση που έχουμε.

Ο καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε εστιατόρια, καφετέριες, ταβέρνες, μπαρ, σουβλατζίδικα, κρεπερί, ξενοδοχεία αλλά και σε άλλους χώρους είναι απαραίτητος. Η εταιρεία εκκενώσεων αναλαμβάνει να καθαρίσει και να αδειάσει τον λιποσυλλέκτη με χαμηλό κόστος και με ταχύτητα. Μην ξεχνάτε πως η σωστή λειτουργία του λιποσυλλέκτη βασίζεται στον τακτικό καθαρισμό και συντήρησή του.

Παρότι τα περισσότερα σπίτια, γραφεία, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα, μαγαζιά και κτίρια στο Παλαιό Φάληρο είναι συνδεδεμένα με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης υπάρχουν ακόμα μερικά που έχουν βόθρο. Η εταιρεία μας αδειάζει το βόθρο σας στο άψε σβήσε. Ο υπερσύγχρονος στόλος των βυτιοφόρων οχημάτων μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένος και μπορεί να αδειάσει ακόμα και τον πιο απομακρυσμένο βόθρο χάρη στις δυνατές αντλίες αναρρόφησης. Μετά το άδειασμα γίνεται καθαρισμός του βόθρου από το πουρί για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητά του.

Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και των συνοικιών του είναι οι πλημμύρες λόγω των βροχοπτώσεων. Πολλοί συχνά ο όγκος της βροχής είναι τόσο μεγάλος που τα όμβρια ύδατα δεν μπορούν να απορροφηθούν από τους οχετούς με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν υπόγεια, γκαράζ, ισόγεια, καταστήματα και μαγαζιά. Εμείς ερχόμαστε άμεσα για να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από το χώρο σας πάντα οικονομικά!

Βενζινάδικα και πρατήρια υγρών καυσίμων στο Παλαιό Φάληρο απευθύνονται στην εταιρεία μας για τον γρήγορο και οικονομικό καθαρισμό του λιπαντηρίου και του πλυντηρίου αυτοκινήτων. Η εταιρεία εκκενώσεων έρχεται άμεσα στο πρατήριό σας και καθαρίζει όλα τα υπολείμματα από σαπούνι και λάδια που υπάρχουν αφήνοντας τον χώρο καθαρό.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας για το Παλαιό Φάληρο είναι οι παρακάτω:
 • ξεβούλωμα δικτύου αποχέτευσης
 • άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και γκαράζ
 • καθαρισμός βόθρου σε σκάφη αναψυχής σε μαρίνες
 • απόφραξη βόθρου
 • βυτία μεταφοράς λυμάτων και αποβλήτων
 • καθαρισμός λιπαντηρίου και πλυντηρίου αυτοκινήτων σε βενζινάδικο
 • ξεβούλωμα νεροχύτη, νιπτήρα, λεκάνης φτηνά
 • άδειασμα βόθρου
 • καθαρισμός και συντήρηση λιποσυλλέκτη
 • καθαρισμός βόθρου στο Παλαιό Φάληρο
 • καθαρισμός εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας άμεσα όποια έκτακτη ανάγκη προκύψει ενώ παράλληλα σας ενημερώνει για όλες μας τις υπηρεσίες και τις τρέχουσες οικονομικές προσφορές. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς των εκκενώσεων για άμεσο, αξιόπιστο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Σύγχρονα βυτία προσφέρουν με λίγα χρήματα αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων, απόφραξη αποχετευτικού δικτύου και απολύμανση χώρου σε όλα τα κτίρια του Παλαιού Φαλήρου!

Άδειασμα βόθρου και καθαρισμός με χαμηλό κόστος στο Παλαιό Φάληρο!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google