MyDomain

Το Μαρούσι είναι ένας από τους πολυπληθέστερους δήμους του λεκανοπεδίου με ολοένα αυξανόμενη δυναμική. Κάποιες απομακρυσμένες περιοχές του δήμου Αμαρουσίου όπως και νοσοκομεία, σχολεία ή άλλα κτίρια δεν είναι ακόμα συνδεδεμένα στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο. Εδώ το κενό έρχεται να συμπληρώσει η εταιρεία εκκενώσεων με ταχύτητα, υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές έρχεται να αδειάσει το βόθρο σας.

Μια από τις πιο δημοφιλείς μας υπηρεσίες για την περιοχή του Μαρουσίου είναι το ξεβούλωμα σωληνώσεων. Συχνά το παλιό αποχετευτικό δίκτυο αλλά και οι καινούργιες αποχετεύσεις φράζουν με αποτέλεσμα να έχουμε νερά στο μπάνιο ή την κουζίνα και το σπίτι μας να μυρίζει βόθρο. Αυτό οφείλεται σε βουλωμένη λεκάνη, μπανιέρα, νεροχύτη, νιπτήρα ή οποιοδήποτε άλλο αποχετευτικό σωλήνα. Εμείς ερχόμαστε και με δυνατά μηχανήματα ξεβουλώνουμε κάθε φράξιμο οικονομικά.

Πελάτες μας είναι ιδιώτες, επαγγελματίες και διαχειριστές πολυκατοικιών στο Μαρούσι που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον οποίο μπορούν να βασιστούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εκκένωση βόθρου είναι η ειδικότητά μας. Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για να αδειάσουμε τα βοθρολύματα μια και έξω. Δυνατές αντλίες αναρρόφησης βρίσκονται στα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας και μπορούν να αδειάσουν κάθε βόθρο εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος.

Εκτός από το άδειασμα του βόθρου προσφέρουμε τον καθαρισμό και τη συντήρησή του. Ο καθαρισμός είναι μια απαραίτητη διαδικασία για τη σωστή λειτουργία κάθε βόθρου στο Μαρούσι. Κατά τη διάρκειά της απομακρύνεται το πουρί από τον πυθμένα και έτσι αποκαθίσταται η χωρητικότητα του βόθρου. Τέλος τα βυτία μεταφοράς λυμάτων μεταφέρουν τα απόβλητα στους ειδικούς χώρους βιολογικού καθαρισμού. Εξυπηρετούμε καταστήματα, γραφεία, πολυκατοικίες, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, μονοκατοικίες, μαγαζιά και άλλες οικοδομές.

Εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταβέρνες, πιτσαρίες, ουζερί, κρεπερί, σουβλατζίδικα, καφετέριες και άλλοι επαγγελματίες του χώρου εστίασης στο Μαρούσι μας επιλέγουν για τον καθαρισμό του λιποσυλλέκτη. Ο καθαρισμός του λιποσυλλέκτη γίνεται από επαγγελματίες τεχνικούς πλήρως καταρτισμένους πάντα σε χαμηλή τιμή.

Βενζινάδικα, πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων στο Μαρούσι συνεργάζονται μαζί μας για τον καθαρισμό του λιπαντηρίου και του πλυντηρίου αυτοκινήτου. Κατάλοιπα από σαπούνι και λάδια φεύγουν σε χρόνο μηδέν και φτηνά χάρη στον επαγγελματικό μας εξοπλισμό.

  Επιγραμματικά οι υπηρεσίες μας στο Μαρούσι είναι:
 • καθαρισμός - συντήρηση βόθρου
 • απόφραξη αποχέτευσης σε κτίρια
 • καθαρισμός αντλιοστασίου
 • άδειασμα βόθρου στο Μαρούσι φθηνά
 • απόφραξη νεροχύτη, λεκάνες, μπανιέρας και νιπτήρα
 • άντληση υδάτων, αποβλήτων και βοθρολυμάτων
 • μεταφορά αποβλήτων με υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • καθαρισμός πλυντηρίου σε βενζινάδικο
 • καθαρισμός λιπαντηρίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων οικονομικά
 • καθαρισμός βιολογικού καθαρισμού

Για όποια απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες, το κόστος, τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας εκκενώσεων ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Επίσης μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες οικονομικές προσφορές στο Μαρούσι.

Αξιόπιστες υπηρεσίες στην άντληση και μεταφορά λυμάτων σε όλο το Δήμο Αμαρουσίου. Παρέχουμε άμεσα άδειασμα βόθρου, καθαρισμό, απολύμανση και συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο σε κατοικίες και δημόσια κτίρια στο Μαρούσι.

Φθηνά πλέον στο Μαρούσι οι εκκενώσεις βόθρων και άντληση λυμάτων!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google