MyDomain

Τα Καλύβια τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη λόγω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Ωστώσο οι μόνιμοι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο, το οποίο πρακτικά είναι ανύπαρκτο, και οι δυσλειτουργίες αυξάνονται όσο μεγαλώνει ο πληθυσμός. Η εταιρεία εκκενώσεων με ταχύτητα και χαμηλές τιμές έρχεται στην κατοικία σας και αδειάζει το βόθρο σας ενώ παράλληλα προσφέρει και άλλες παροχές.

  Οι υπηρεσίες μας είναι οι παρακάτω:
 • μεταφορά λυμάτων με βυτιοφόρα οχήματα
 • άδειασμα βόθρου στα Καλύβια
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου
 • απόφραξη λεκάνης, νιπτήρα, νεροχύτη φτηνά
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε εστιατόρια και ταβέρνες
 • ξεβούλωμα βόθρου
 • υπηρεσίες καθαρισμού λιπαντηρίου & πλυντηρίου σε βενζινάδικα
 • άντηληση υδάτων και λυμάτων στα Καλύβια
 • καθαρισμός εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού
 • απόφραξη δικτύου αποχέτευσης

Η εταιρεία μας με ταχύτητα και αξιοπιστία ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε τηλέφωνο για άδειασμα βόθρου στα Καλύβια. Το συνεργείο μας εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα μπορεί να αδειάσει κάθε βόθρο όσο απομακρυσμένος και αν είναι αυτός. Τα βυτιοφόρα οχήματά μας είναι διαφόρων κυβικών και μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Βασικό στοιχείο της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν εδώ και χρόνια οι πελάτες μας είναι το χαμηλό κόστος των παροχών μας.

Τα βυτία μεταφοράς λυμάτων στα Καλύβια είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να μεταφέρουν ακόμα και βιομηχανικά απόβλητα. Η μεταφορά λυμάτων γίνεται στους ειδικούς χώρους βιολογικού καθαρισμού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς.

Μία ακόμη από τις ειδικότητές μας είναι η άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, ισόγεια και γκαράζ. Συχνά ο μεγάλος όγκος της βροχής και η κακή συντήρηση του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων έχουν σαν αποτέλεσμα τα νερά της βροχής να μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Η εταιρεία μας έρχεται με ταχύτητα και σε χαμηλή τιμή στα Καλύβια για άντληση υδάτων, δίνοντας βάρος σε τέτοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Λάσπες και νερά εξαφανίζονται σε κλάσματα δευτερολέπτου χάρη στις ειδικές αντλίες που έχουμε.

Πολλές φορές νιώθουμε πως στο σπίτι μας στα Καλύβια υπάρχει μυρωδιά βόθρου ή βγαίνουν νερά από τα σιφώνια σε μπάνιο και κουζίνα. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει κάποιο βούλωμα στο σωλήνα αποχέτευσης το οποίο δεν αφήνει να φεύγει το νερό σωστά. Η εταιρεία εκκενώσεων ξεβουλώνει οποιοδήποτε βούλωμα χρειαστεί οικονομικά και γρήγορα.

Εξυπηρετούμε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κτίρια, μαγαζιά, καταστήματα, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και οποιονδήποτε άλλο χρειαστεί τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα και οικονομικά. Για να ενημερωθείτε για όλες μας τις δραστηριότητες αλλά και για τα οικονομικά πακέτα προσφορών δεν έχετε παρά να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Άντληση λυμάτων, απολυμάνσεις και μεταφορά λυμάτων από την πλέον αξιόπιστη εταιρεία εκκενώσεων βόθρων των Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού!

Εκκένωση βόθρου και καθαρισμός με λίγα χρήματα στα Καλύβια Αττικής!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google