MyDomain

Η περιοχή της Κερατέας εξυπηρετείτε με αμεσότητα, ταχύτητα και χαμηλές τιμές οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί από την εταιρεία εκκενώσεων βόθρων. Με πολυετή πείρα στον τομέα της συντήρησης, του καθαρισμού και της εκκένωσης βόθρων ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες του πληθυσμού της Κερατέας και των γύρω περιοχών.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες εκκεώσεων σε κάθε απομακρυσμένο οικισμό της Κερατέας όπως: Καλοπήγαδο, Πλάκα, Μικρολίμανο, Διόνυσος Κερατέας, Κακή Θάλασσα, Πεύκα, Μαρκάτι, Πανόραμα Μικρολίμανου, Παλιοκαμάριζα, Σάκκα, Αγία Μαρίνα Μικρολίμανου, Αγίασμα, Μπουζαλάδες, Διψέλιζα, Ζαπάνι, Τογάνι Λάκιζας, Μαλιαστέκα, Συντερίνα, Τζονίμα, Μεγάλη Αυλή, Μύλος, Αρί, Σπηλιαζέζα, Μανούτσο, Μεγάλα Πεύκα, Σκάλεζα Μητραντώνη, Φέριζα, Πόρτο Εννιά, Δασκαλειό, Δημολάκι, Χάρακας κ.α.

Στο ευρύ πελατολόγιό μας ανήκουν ιδιώτες και επαγγελματίες της Κερατέας που αναζητούν έναν οικονομικό, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να αδειάσουν το βόθρο τους, να μεταφέρουν λύματα ή να ξεβουλώσουν τις σωληνώσεις τους. Τα διαφόρου κυβισμού βυτιοφόρα οχήματά μας μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα και τους πιο δυσπρόσιτους βόθρους σε σπίτια, πολυκατοικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μονοκατοικές, γραφεία, καταστήματα, σχολεία δημόσια κτήρια και άλλα στην Κερατέα.

  Για την Κερατέα προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες με χαμηλό κόστος:
 • άδειασμα απορροφητικού βόθρου
 • καθαρισμός σε εγκαταστάσεις βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων
 • συντήρηση και καθαρισμός στεγανού βόθρου
 • άντληση υδάτων στην Κερατέα
 • ξεβούλωμα σωληνώσεων σε μπάνιο και κουζίνες
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
 • απόφραξη αποχέτευσης φθηνά
 • καθαρισμός λιπαντηρίου και πλυντηρίου αυτοκινήτων σε πρατήριο υγρών καυσίμων
 • μεταφορά λυμάτων με βυτιοφόρα οχήματα
 • καθαρισμός και συντήρηση αντλιοστασίου

Όπως μπορείτε να δείτε η εταιρεία εκκένωσης βόθρων προσφέρει μα μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την περιοχή της Κερατέας έχοντας ως κύριο μέλημα την γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο ιδιόκτητος στόλος των βυτίων άντληση και μεταφοράς λυμάτων είναι διαφόρων κυβικών και τελευταίας τεχνολογίας. Μπορούμε να αδειάσουμε το βόθρο σας σε όσο δυσπρόσιτο σημείο και αν βρίσκεται στην Κερατέα μεταφέροντας τα βοθρολύματα στους κατάλληλους χώρους επεξεργασίας λυμάτων με ασφάλεια και χωρίς διαρροές. Εκτός από οικιακά απόβλητα διαθέτουμε τις απαραίτητες άδεις και για την μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων.

Ο καθαρισμός του χώρου του λιπαντηρίου σε βενζινάδικα και του πλυντηρίου αυτοκινήτων στην Κερατέα είναι μια από τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Λάδια και υπολείμματα από σαπούνι είναι οι πιο συνηθισμένες βρομιές στους χώρους του λιπαντηρίου και του πλυντηρίου αυτοκινήτων που απομακρύνονται δύσκολα από μη επαγγελματίες του είδους. Εμείς διαθέτουμε τα απαραίτητα μηχανήματα αλλά και την τεχνογνωσία ώστε να καθαρίσουμε όλους του χώρους γρήγορα και οικονομικά.

Στην περιοχή της Κερατέας το άδειασμα και ο καθαρισμός βόθρου γίνονται παιχνίδι με ένα και μόνο τηλεφώνημα στην εταιρεία μας. Με σύγχρονα μηχανήματα και δυνατές αντλίες αναρρόφησης μπορούμε να απομακρύνουμε τα βρωμόνερα από τον βόθρο σας ακόμα και αν είναι παλαιού τύπου με σιγουριά. Στη συνέχεια με δυνατά πιεστικά μηχανήματα καθαρίζουμε τον βόθρο σας από το πουρί για να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Κερατέας μπορούμε να περηφανευτούμε πως είμαστε οι κορυφαίοι επαγγελματίες στον κλάδο μας προσφέροντας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και προπάντων οικονομικά. Ενημερωθείτε από το τηλεφωνικό μας κέντρο για όλες μας τις υπηρεσίες αλλά και τις αχτύπητες προσφορές μας.

Οικονομικές εκκενώσεις βόθρων στην Κερατέα από την καλύτερη εταιρεία μεταφοράς λυμάτων. Καθαρισμός και συντήρηση βόθρου από σύγχρονα μηχανήματα και σε τιμές που ξεχωρίζουν!

Άμεσα εκκένωση βόθρου σε κάθε περιοχή της Κερατέας
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google