MyDomain

Η περιοχή του Μαρκοπούλου Μεσογαίας γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη το 2004 από όταν και μεταφέρθηκε εκεί ο ιππόδρομος για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Συνέχεια στην ανοδική πορεία της περιοχής έχει δώσει το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και η Αττική οδός. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την έντονη αστικοποίηση της περιοχής και την εγκατάλειψη του αγροτικού της χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα της περιοχής παραμένει η έλλειψη ολοκληρωμένου κεντρικού δικτύου αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει πείρα ετών στον τομέα της εκκένωσης βόθρων και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε κάθε μέρος του Μαρκοπούλου. Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε βόθρους και να απομακρύνουμε τα βοθρολύματα από διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια, μονοκατοικίες, σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και όπου αλλού χρειαστεί. Όλες μας οι υπηρεσίες προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και με σεβασμό στον πελάτη.

Το άδειασμα του βόθρου σας γίνεται από το εξειδικευμένο μας συνεργείο που έρχεται άμεσα στο χώρο σας με ένα και μόνο τηλέφωνο. Χρησιμοποιώντας δυνατές αντλίες αναρρόφησης αντλούμε τα βρωμόνερα από τον βόθρο σας με ταχύτητα και ασφάλεια. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να αδειάσουμε τον γεμάτο βόθρο σας όσο μακριά και αν βρίσκεται αυτός. Στη συνέχεια όλα τα αστικά απόβλητα μεταφέρονται με το βυτιοφόρο όχημά μας στους ειδικούς χώρους επεξεργασίας τους.

    Εκτός από το άδειασμα βόθρου προσφέρουμε και τις παρακάτω παροχές πάντα οικονομικά:
  • μεταφορά βιομηχανικών και αστικών λυμάτων
  • καθαρισμός και καθαρισμός βόθρου
  • καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων
  • καθαρισμός λιποσυλλέκτη
  • απόφραξη αποχέτευσης
  • καθαρισμός σε πρατήρια βενζίνης (βενζινάδικα)

Μια από τις εργασίες που δεν πρέπει να παραβλέπει κανένας είναι ο καθαρισμός του βόθρου στο Μαρκόπουλο. Κατά τη χρήση του ο βόθρος μαζεύει διάφορα στερεά υλικά τα οποία κατακάθονται στον πυθμένα του δημιουργώντας μια αδιαπέραστη στρώση. Το πουρί, όπως ονομάζεται αυτή η στρώση, αποτελείται κυρίως από λίπος, χαρτί κ.α. και έχει σαν αποτέλεσμα ο βόθρος να χάνει την απορροφητικότητά του αλλά και να μειώνεται ο όγκος του. Έτσι λοιπόν ο βόθρος μας θα χρειάζεται όλο και πιο συχνό άδειασμα αν δεν απομακρύνουμε αυτή τη στρώση. Το τεχνικό μας προσωπικό έχοντας στη διάθεσή του δυνατά μηχανήματα υδροβολής απομακρύνει με επιτυχία το πουρί και αποκαθιστά τον βόθρο στον αρχικό του όγκο.

Ο καθαρισμός του αντλιοστασίου στο Μαρκόπουλο είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να λειτουργεί σωστά και με ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού απομακρύνουμε όλα τα ακάθαρτα ύδατα και καθαρίζουμε τα τοιχώματα με πιεστικό μηχάνημα, ενώ όπου είναι απαραίτητο χρησιμοποιούμε αποφρακτικό μηχάνημα για να ξεβουλώσουμε τους σωλήνες.

Ιδιώτες, επαγγελματίες και διαχειριστές πολυκατοικίας στο Μαρκόπουλο Μεσογείων μας επιλέγουν εδώ και χρόνια για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις χαμηλές μας τιμές. Αξιοπιστία, επαγγελματισμός και ταχύτητα αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα αλλά και για να σας ενημερώσουμε για τις οικονομικές προσφορές που διαθέτουμε.

Βυτία μεταφοράς λυμάτων από πολυκατοικίες, καταστήματα και οικίες στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Πουθενά αλλού τόσο φθηνά σε σχέση με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση του Μαρκοπούλου!

Άμεσα και οικονομικά πλέον η εκκένωση βόθρου στο Μαρκόπουλο!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google