MyDomain

Η Ραφήνα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αθήνας και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας. Είναι μια σχετικά πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οποία όμως θα βρούμε και αρκετό πράσινο. Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη άνθιση καθώς όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει την Ραφήνα για εξοχική κατοικία καθώς και ακτοπλοϊκές εταιρείες που την επιλέγουν ως λιμάνι τους.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας μεγάλη πείρα στις εκκενώσεις, το καθάρισμα βόθρων και την απολύμανση έρχεται γρήγορα και άμεσα σε οποιαδήποτε συνοικία της Ραφήνας και στο λιμάνι της για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χαμηλές τιμές.

Οι πελάτες μας στην περιοχή της Ραφήνας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της δουλειάς που κάνουμε. Επαγγελματίες, διαχειριστές πολυκατοικιών και ιδιώτες μας επιλέγουν για το άδειασμα του βόθρου τους. Ο λόγος είναι απλός... η αξιοπιστία μας, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και το μικρό κόστος είναι οι βασικοί παράγοντες που μας επιλέγουν. Εξυπηρετούμε καταστήματα, δημόσια κτήρια, γραφεία, πλοία, σκάφη, νοσοκομεία, σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και οποιονδήποτε έχει ανάγκη από τις παροχές μας γρήγορα και οικονομικά.

Το άδειασμα του βόθρου σας στη Ραφήνα γίνεται με επαγγελματικά βυτία από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας το οποίο χειρίζεται με άνεση τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας. Οι δυνατές αντλίες αναρρόφησης επιτρέπουν την άντληση των λυμάτων από οποιονδήποτε βόθρο όσο μακριά και αν βρίσκεται αυτός στο γκαράζ ή στο υπόγειο. Μετά το άδειασμα του βόθρου σας είναι απαραίτητο να γίνει και ο καθαρισμός του. Το συνεργείο μας με δυνατά πιεστικά μηχανήματα υδροβολής απομακρύνει οποιοδήποτε κατάλοιπο (πουρί) έχει συσσωρευτεί στον πυθμένα. Με τον τρόπο αυτό συντηρείται ο βόθρος φθηνά ενώ παράλληλα γίνεται και αποκατάσταση της χωρητικότητάς του.

Η πολυετής ενασχόλησή μας με το αντικείμενο της εκκένωσης βόθρων σε πλοία και σκάφη μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία με ασφάλεια και αξιοπιστία. Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής φορτηγού πλοίου, σκάφους, γιοτ, σκάφους αναψυχής, ιστιοπλοϊκού ή επιβατικού πλοίου καλέστε μας άμεσα για να σας ενημερώσουμε για τις πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές μας στον καθαρισμό πλοίων. Στο λιμάνι της Ραφήνας ερχόμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών πλοίων και σκαφών.

Ο μεγάλος ιδιόκτητος στόλος των βυτιοφόρων οχημάτων μας διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ώστε να μεταφέρει λύματα στον χώρο επεξεργασίας τους. Μετά το άδειασμα του βόθρου σας όλα τα αστικά απόβλητα μεταφέρονται με ασφάλεια από τους έμπειρους οδηγούς μας στους χώρους βιολογικού καθαρισμού τους. Η εταιρεία μας ακόμα διαθέτει πιστοποίηση για τη μεταφορά των επικίνδυνων βιομηχανικών λυμάτων. Η κατοχή της ειδικής αυτής πιστοποίησης είναι που μας κάνει κατάλληλους για να απομακρύνουμε τα απόβλητα από εργοστάσια και βιομηχανίες στη Ραφήνα τα οποία απαγορεύεται να διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και αν χρειαστείτε αλλά και για να ενημερωθείτε για τη μεγάλη γκάμα των παροχών μας στη Ραφήνα μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλο το 24ώρο τους πελάτες της σε Αττική και Αθήνα. Τέλος μην ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για τις ειδικές οικονομικές προσφορές που έχουμε.

Με προηγμένης τεχνολογίας βυτία άντλησης υδάτων & λυμάτων σε συνεργασία με την παρουσία έμπειρων τεχνικών αποχέτευσης παρέχεται ο πλέον αξιόπιστος εξοπλισμός για οικονομικό άδειασμα βόθρων στους κάτοικους της Ραφήνας!

Φθηνά πλέον στην Ραφήνα η εκκένωση και ο καθαρισμός του βόθρου!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google