MyDomain

Μία από τις πιο όμορφες παραθεριστικές περιοχές της Αττικής βρίσκεται στο δήμου Σαρωνικού και δεν είναι άλλη από τη Σαρωνίδα. Με πανέμορφες εξοχικές αλλά και μόνιμες κατοικίες αποτελεί ένα κόσμημα με μόνο μελανό σημείο είναι η έλλειψη ενός σωστού αποχετευτικού συστήματος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές χωρίς καμία προειδοποίηση ο βόθρος σε υπόγειο ή γκαράζ στη Σαρωνίδα να γεμίζει και τα βρωμόνερα να υπερχειλίζουν δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις. Όμως η εταιρεία εκκενώσεων βρίσκεται δίπλα σας να για να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το βόθρο και το αποχετευτικό σύστημα. Άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση ερχόμαστε στην κατοικία σας για να αδειάσουμε το βόθρο σας σε φιλικές τιμές.

Τα βυτία μας είναι εξοπλισμένα με δυνατές αντλίες ικανές να ρουφήξουν τα λύματα ακόμα και από τον πιο απομακρυσμένο βόθρο. Τα βυτιοφόρα οχήματά μας είναι διαφόρων μεγεθών και έτσι μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σε άδειασμα βόθρου και μεταφορά των λυμάτων σε βιολογικό καθαρισμό. Παράλληλα εκτελούμε και εργασίες καθαρισμού και απόφραξης του βόθρου οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα να έχει καλύτερη λειτουργικότητα και να αποκατασταθεί η χωρητικότητά του και πάλι. Τέλος όπου είναι απαραίτητο και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης στη Σαρωνίδα γίνεται απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία.

  Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επαγγελματίες και ιδιώτες στη Σαρωνίδα είναι οι παρακάτω:
 • ξεβούλωμα μπανιέρας, λεκάνης, νιπτήρα, νεροχύτη σε οικοδομές
 • καθαρισμός και συντήρηση βόθρου
 • καθαρισμός βόθρου σκάφους στη Σαρωνίδα
 • ξεβούλωμα αποχέτευσης
 • απόφραξη βόθρου σε ξενοδοχείο
 • μεταφορά λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων φθηνά
 • καθαρισμός πλυντηρίου αυτοκινήτων σε πρατήρια υγρών καυσίμων
 • καθαρισμός βιολογικού καθαρισμού
 • άντληση λυμάτων
 • συντήρηση βόθρου
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη με μικρό κόστος
 • εκκένωση βόθρου
 • καθαρισμός λιπαντηρίου

Συχνά οι φουρτούνες και τα νερά της βροχής υπερχειλίζουν και μπαίνουν σε γκαράζ, υπόγεια και αλλού στη Σαρωνίδα δημιουργώντας έντονα προβλήματα. Η εταιρεία μας ασχολείται με την άντληση υδάτων από οποιονδήποτε χώρο και με ταχύτητα, δίνοντας πάντα προτεραιότητα σε μια έκτακτη ανάγκη, έρχεται και με δυνατές αντλίες απομακρύνει τα πλημμυρισμένα νερά από το σπίτι σας.

Επίσης πολλές φορές τυχαίνει να μη φεύγουν καλά ή καθόλου τα νερά από σιφόνι με αποτέλεσμα να έχουμε μυρωδιά βόθρου στο σπίτι μας στη Σαρωνίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει βούλωμα στον αποχετευτικό αγωγό. Πολύ δοκιμάζουν σπιτικές λύσεις για το φράξιμο όμως αυτές όχι μόνο δεν είναι αποτελεσματικές αλλά προκαλούν και ζημιές. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και αφήστε μας να ξεβουλώσουμε το σωλήνας σας άμεσα και με ασφάλεια.

Η εταιρεία μας στη Σαρωνίδα εξυπηρετεί καταστήματα, σχολεία, καφετέριες, πολυκατοικίες, εστιατόρια, μαγαζιά και οποιοδήποτε άλλο κτίριο χρειαστεί σε συμφέρουσες τιμές. Ειδικά για την περιοχή της Σαρωνίδας έχουμε οικονομικές προσφορές για τον καθαρισμό βόθρου σε ιστιοπλοϊκά, πλοία, γιοτ κ.α.. Τηλεφωνήστε μας τώρα και δεν θα χάσετε.

Εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας για μια πετυχημένη μεταφορά λυμάτων γρήγορα και οικονομικά από σύγχρονα βυτία εκκενώσεων σε κάθε σπίτι, βίλλα, πολυκατοικία και κατάστημα στη Σαρωνίδα!

Η εκκένωση βόθρου στη Σαρωνίδα παρέχεται πλέον φθηνά από την Ekkenoseis.Com!
Ekkenoseis Com - Οι αξιόπιστες εκκενώσεις βόθρων
Οι κορυφαίοι στις εκκενώσεις βόθρων

Η ιστοσελίδα EKKENOSEIS.COM - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ χρησιμοποιεί μικρά αρχεία (cookies) με σκοπό την εξυπηρέτηση στατιστικών στοιχείων προς ανάλυση που βοηθάνε στη βέλτιστη απόδοση των υπηρεσιών του site. Για να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Συμφωνώ Learn more from Google